Profetiile Babei Vanga
Profetiile Babei Vanga

Profeția cutremurătoare a Babei Vanga despre România. Este halucinantă. Ce a spus celebra prezicătoare, vedeți în rândurile de mai jos.

Baba Vanga, pe patul de moarte, profeții despre țara noastră. Ce urmează să se întâmple

Ultima profeție a Babei Vanga despre România este halucinantă. Prezicătoarea Baba Vanga, cunoscută ca Vanghelia Pandeva Dimitrova, s-a născut la Strumica, Macedonia de Nord, pe 31 ianuarie 1911 şi a murit pe 11 august 1996. Viața ei s-a schimbat de la vârsta de 12 ani, când și-a pierdut vederea după ce o tornadă a aruncat-o la 400 de metri de locul unde se afla.

La vârsta de 16 ani, a început să vadă ceea ce nimeni altcineva nu putea vedea: prezicerea viitorului, după ce a auzit voci dintr-o altă dimensiune. Aceste voci i-au spus ce se va întâmpla în lume și cu anumiți oameni.

Profetiile Babei Vanga s-au adeverit pana acum
Profetiile Babei Vanga s-au adeverit pana acum

Multe profeții ale Babei Vanga s-au adeverit

De-a lungul anilor, prezicerile Babei Vanga s-au dovedit adevărate, printre acestea fiind ascensiunea ISIS, Brexit, atacul terorist din 11 septembrie asupra World Trade Center din New York, SUA, precum și președinția lui Barack Obama din 2008.

De asemenea, în 1996, ultimele cuvinte au fost adresate poporului nostru. ”Românii sunt oameni speciali, dar nu mai cred în valorile lor”, au fost cuvintele clarvăzătoarei cu puţin timp înainte să moară.

Baba Vanga a pomenit de covid în prezicerile ei

Conform viziunilor sale, până în 2021, Baba Vanga a spus că oceanul va fi distrus și că vor exista inundații majore. De asemenea, a reușit să dezvăluie că poate exista o nouă pandemie sau că cea care există deja din cauza coronavirusului, Covid 19, este exacerbată.

Multe creaturi vii vor fi distruse aici. Nu numai asta, dar cei care supraviețuiesc vor muri de o boală gravă”, a spus Baba Vanga.

Ce se va întâmpla în acest an

Clarvăzătoarea a mai indicat că în 2021, Jupiter va avea un efect gravitațional ciudat care va atrage atenția oamenilor de știință. Pe lângă faptul că va fi cauzată de o activitate seismică și vulcanică semnificativă pe orbita planetei Pământ.

În cele din urmă, el a mai dezvăluit că China va deveni o superputere mondială și că banii roșii vor începe să circule în lume. Baba Vanga a mai spus că, până în 2028, o navă spațială pentru Venus va fi lansată anul acesta și că în 2033 gheața de la poli se va topi în totalitate.

Premoniţii făcute de Baba Vanga și care îți fac pielea de găină

În 2023 se va schimba uşor Orbita Pamântului
În 2025 Europa va fi pustiită
În 2028 se va dezvolta o noua sursă de energie, iar foametea nu va mai fi o problemă
În 2046 clonarea va fi foarte accesibilă.
În 2076 lumea va fi condusă din nou de comunisti.
În 2084 va avea loc renaşterea naturii.
În 2088 o noua boală va lovi planeta. Oamenii vor imbatrani in cateva secunde.
În 2097 boala va fi vindecată.
În 2100 soarele facut de mâna omului va lumina partea întunecata a Planetei.
În 2111 oamenii vor deveni roboţi
În 2125 Ungaria va primi semnale din afara spaţiului.
În 2154 animalele devin pe jumătate oameni
În 2167 va fi o nouă religie.