Masina cabtaretului a fost pusa pe roti cu ajutorul satenilor
Masina cabtaretului a fost pusa pe roti cu ajutorul satenilor

Un cunoscut cântăreț de muzică populară s-a răstrunat cu mașina în șanț. Incidentul nefericit a avut loc chiar în prima zi de Crăciun pentru cunoscutul cântăreț de muzică populară. În ce stare este acesta, vedeți în articolul de mai jos.

Un îndrăgit cântăreț de muzică populară s-a răsturnat cu mașina. Accidentul s-a petrecut în dimineața de Crăciun

Cântărețul de muzică populară Yura Tsiple s-a răsturnat cu mașina într-un șanț în timp ce mergea la biserică, în ziua de Crăciun.

Cântărețul Yura Tsiple se grăbea să ajungă la Mitropolia din Târgoviște, acolo unde trebuia să cânte la liturghie. Din cauza poleiului de pe carosabil, mașina s-a răsturnat într-un șanț.

Yura Tsiple, peripetii in dimineata de Craciun
Yura Tsiple, peripetii in dimineata de Craciun

Yura Tsiple recunoaște că a greșit

„Îmi asum că este și vina mea, că probabil, inconștient fiind în dimineața zilei de 25 decembrie, în ziua de Crăciun, când am ieșit din curte nu mi-am dat seama ca este polei pe sosea. S-a intamplat chiar la ieșirea din comună. Într-o curba, mașina a patinat direct în şanţ”, a povestit Yura Tsiple, într-un interviu pentru Star Popular.

Sătenii i-au sărit în ajutor lui Yura Tsiple

Sătenii din comuna Mărcești au sarit să-l ajute imediat după nefericitul eveniment.

„Nu aș fi reușit fără ajutorul oamenilor de la mine din localitate. Imediat au adus tractorul și m-au tras de acolo din șant, însă nu am pornit motorul pentru că îmi era frică. Radiatorul era spart, mi-au zis toți, atenție nu porni motorul”, a mai povestit Yura Tsiple.

Cum se simte Yura Tsiple după accident

Din fericire starea de sănătate a artistului este una bună. Yura Tsiple a declaratcă Dumnezeu l-a ajutat să nu i se întâmple ceva mai rău.

„Eu cred ca am avut un inger pazitor, si simt ca daca mergeam mai departe o pateam mai rau. Pentru ca nu eram constient de poleiul de pe sosea. Eram atent sa nu intarzii la biserica. Cred ca Dumnezeu m-a scutit de ce a fost mai rau in ziua de Craciun”, a mai spus cântăreţul.

Îndrăgitul cântăreț a declarat accidentul la poliție și urmează să-și repare mașina pe cheltuiala proprie, întrucât nu are asigurare CASCO.