Vladimir Putin ar avea probleme cu armata sa
Vladimir Putin ar avea probleme cu armata sa

Soldații ruși se măcelăresc între ei. Ar fi un adevărat haos în armata lui Vladimir Putin. Serviciile secrete ucrainene au publicat o nouă interceptare a comunicațiilor rusești. Astfel, un soldat rus îi povestește unui prieten cum 17 camarazi au murit în urma focului tras de tancurile forțelor rusești.

Haos printre soldații lui Vladimir Putin. Ucrainenii susțin că soldații ruși au ajuns să se omoare între ei

Un slodat rus ar fi făcut o mărturie cutremurătoare unui prieten deal său, conform serviciilor secrete din Ucraina. Astfel, haosul ar domni în interiorul armatei lui Vladimir Putin.

Soldatul rus i-ar fi povestit prietenului său dezorganizarea din armata rusă care desfășoară încă din luna februarie, așa-zisa operațiune militară specială în Ucraina, ce ia viețile propriilor soldați.

Spionii ucraineni sustin ca armata rusa are probleme mari
Spionii ucraineni sustin ca armata rusa are probleme mari

Soldații ruși merg înaintea vehiculelor de luptă?

Această interceptare scoate la iveală un alt detaliu șocant și anume faptul că oamenii lui Vladimir Putin își trimit soldații în operațiunile ofensive în fața echipamentului militar, iar această practică duce la pierderea de sute de vieți omenești.

„Nu tancurile merg în față cu oameni în spate; oamenii merg în față cu tancuri în spate. Nu există trupe regulate aici. suntem doar noi, recruții, aici”, a transmis ocupantul.

Serviciile secrete ucrainene, interceptări despre faptul că Vladimir Putin ascunde pierderile din război

Conform interceptării ucrainene, recrutul a mai spus că armata rusă își ascunde pierderile. În plus, el i-a povestit prietenului său despre cazuri de „foc prietenesc” în rândul soldaților ruși.

„Suntem zdrobiți ca moliile. Mai avem 700 de oameni aici. A ajuns al treilea batalion. Trei obuze au explodat. S-au urcat în Ural și ne-au lăsat”, a mai spus soldatul rus.

17 soldați ar fi fost uciși de camarazii lor 

Soldatul rus i-a mai mărturisit prietenului său cum dintr-un pluton de 30 de soldați, 17 camarazi și-au pierdut viața din cauza practicilor haotice din armata Țarului de la Kremlin, după cum anunță serviciile secrete ale lui Volodimir Zelenski.

„Tancul nostru ne-a atacat – 17 oameni au murit. Ai noștri ne atacă aici. Sunt nebuni. Noi suntem în față, vehiculele sunt în spate”, ar mai fi spus soldatul rus.

Alexei Maslov a murit. A fost comandant-şef al forţelor terestre ale Rusiei

De asemenesa, fostul comandant-şef al forţelor terestre ale Rusiei a murit subit. Generalul Alexei Maslov, care a ocupat şi funcţia de reprezentant militar principal al Rusiei la NATO, a decedat în ziua de Crăciun, la vârsta de 69 de ani.

Compania de construcţii de maşini Uralvagonzavod, unde a lucrat după cariera sa militară, a anunţat moartea lui.  Alexei Maslov s-a retras din serviciul militar în 2011.