Lui Celentano din Las Fierbinti i-a pus Dumnezeu mana in cap
Lui Celentano din Las Fierbinti i-a pus Dumnezeu mana in cap

Lui Celentano din Las Fierbinţi i-a pus „Dumnezeu” mâna în cap. Adrian Văncică, cunoscut din celebrul rol al lui Celentano din serialul de la PRO TV, a făcut o glumă cu ocazia Campionatului Mondial de Fotbal Qattar 2022. Gluma actorului a fost gustată de mulți admiratori.

Lionel Messi l-a mângâiat pe cap pe Celentano din Las Fierbinți. Comentariul lui Adrian Văncică 

Lui Celentano din Las Fierbinți i-a pus mâna în cap Dumnezeu, nu cel respectat de toți credincioșii, ci „Dumnezeul Fotbalului”, așa cum este considerat de mulți iubitori de fotbal Lionel Messi.

Adrian Văncică, alias Celentano din Las Fierbinți a făcut o greșeală voluntară pe pagina sa de socializare. A postat o fotografie trucată.

Lionel Messi i-a pus mâna în cap lui Celentano

Astfel, Adrian Văncică a editat o fotografie în care apare Lionel Messi, proaspăt campion Mondial, care îi pune mâna pe cap lui Celentano, cel mai mare băutor din satul Las Fierbinți.

„Nu-mi dau seama daca e fake???? Astept opinii neargumentate deloc!!!”, a scris Adrian Văncică în drepătul fotografiei trucate.

Câte likeuri a primit postarea lui Adrian Văncică

Postarea actorului din Las Fierbinți a fost gustată de fanii lui virtuali. A primit nu mai puțin de 8000 de likuri, peste 400 de comentarii și 141 de distribuiri.

„Un campion care atinge gingasi venerabila,renumita si sublima sapca a CAMPIONULUI NATIONAL AL ROMANIEI de comedie, recunoscut si peste hotare de alte ligi profesioniste de teatru si film acesta este ADRIAAAAÀAAAAAAAAN VANCICAAAAAA /

Alte comentarii lăsate de internauți la postarea lui Adrian Văncică

Messi cu-ale lui… Noi ramanem cu tine si cu realitatea romanasului de rand… Sarbatori cu sanatate intr-o lume poate…mai buna care sa „ma oblige” sa ma intorc ACASA!!!!!!! / Unui, e ceva real ! Seară bună minunată vă doresc ! Crăciun fericit vă doresc! /

Celentano, premiul de consolare

Simplu…. Un băiat de pe strada Dridu (prima la dreapta cum intri în Argentina) a prins un simplu cetățean roman din Fierbinti și a vrut sa vadă dacă are capul tare…. Dacă DA… Îl ia vârf de atac la mondialul de BERE… (părerea mea). /

Esti doar un trofeu în acest mediu social virtual, te vedem rar, parcă ultima data te-am văzut prin ’98. A trecut atata timp încât Celentano e premiul nostru de consolare. Mulțumim”, sunt doar câteva din comentariile lăsate de fanii lui Adrian Văncică la postarea sa.

Adrian Văncică, a devenit cunoscut din serialul Las Fierbinți de la PRO TV. În plus, din sezonul numărul 10 al serialului, atunci când scenariștii au abandonat proiectul, Adrian Văncică a devenit și scenarist, alături de Mihai Bobonete, alias Bobiță.