Razvan Simion se insoara
Razvan Simion se insoara

Răzvan Simion a început anul în forță. Ce a făcut îndrăgitul prezentator TV va uimi pe toată lumea. Se cunoaște faptul că Răzvan Simion s-a cuplat după despărțirea de Lidia Buble de o frumoasă brunetă arhitectă.

Răzvan Simion, gestul care o va enerva pe Lidia Buble. Ce a făcut îndrăgitul prezentator TV

Bat clopote de nuntă în 2023 pentru Răzvan Simion și Daliana Răducan. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani și-a cerut iubita de soție chiar în noaptea de Revelion, iar designerul de interior a spus un Da hotărât.

Se anunță un an plin de dragoste pentru cei doi îndrăgostiți. Răzvan Simion și Daliana Răducan au decis să-și ducă relația la nivelul următor, iar în 2023 vor să devină soț și soție și în fașa lui Dumnezeu.

Răzvan Simion a pus totul la cale

Răzvan Simion și-a dorit neapărat să-și ceară iubita în căsătorie în noaptea de Revelion și a așteptat luni de zile acest moment. Și-a planificat cererea până la cele mai mici detalii, iar vestea a emoționat-o foarte tare pe Daliana.

Îndrăgitul prezentator TV a ales un inel superb cu diamant cu care și-a impresionat iubita, iar după ce ea a spus cel mai hotărât „DA”, le-a povestit și fanilor cum a decurs totul.

Mesajul lui Răzvan Simion

„În 2023 aleg să fiu mai liber ca niciodată și să traiesc acest sentiment alături de Daliana, creator de frumos in viața mea. Am ales cel mai frumos inel de logodnă pentru a-i aduce zilnic aminte de razele de lumină pe care le aduce în viața mea.

Răzvan Simion nu crede în perfecțiune

Relația noastră nu este perfectă, nici nu cred in perfecțiune. Are, însă, un fundament solid, ca și diamantul care ne unește începând de astăzi, sufletele. Acest fundament vine din valori umane, din respect, reciprocitate, prietenie si unicitatea fiecăruia dintre noi pentru celălalt.

Așa cum trandafirul Micului Prinț a ramas unic pentru el, chiar și când a aflat că lumea este plină de trandafiri similari. Diamantul are cea mai mare duritate, dar este, în același timp, fragil. Se poate fisura dintr-o neatenție. De aceea, fiecare dintre noi trebuie să conștientizeze valoarea trandafirului său unic.
Vă doresc un an 2023 plin de creativitate în care să vă făuriți binele în toate domeniile vieții voastre.

Răzvan Simion crede într-un singur trandafir

Acolo unde trăiesc oamenii cresc cinci mii de trandafiri într-o grădină… și cu toate astea nu găsesc ce caută… dar totuși ce caută poate fi găsit chiar și într-un singur trandafir…”, a transmis Răzvan Simion pe Instagram.