Andreea Marin si Adrian Brancoveanu
Andreea Marin si Adrian Brancoveanu

De ce nu se mărită Andreea Marin cu iubitul său, Adrian Brâncoveanu. Vedeta a spus totul. Andreea Marin a devenit cunoscută datorită emisiunii „Surprize, surprize”, pe care a moderat-o mulți ani la Televiziunea Română.

Andreea Marin a recunoscut totul. De ce nu se căsătorește cu Adrian Brâncoveanu, iubitul cu care are o relație de 6 ani

Deşi formează un cuplu de mai bine de 6 ani, Andreea Marin şi iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, nu se grăbesc să facă pasul cel mare.

Zâna Surprizelor se declară fericită și împlinită alături de iubitul său, iar relația lor merge pe drumul cel bun. Chiar și așa, Andreea Marin a dezvălut că nu vrea să facă pasul cel mare în relaţie şi să meargă în faţa ofiţerului stării civile.

Andreea Marin are la activ nu mai puțin de trei căsătorii eșuate

Deşi s-ar putea spune că cele trei căsătorii eşuate şi încheiate cu divorţ și-au pus amprenta, vedeta spune că altul ar fi motivul. Prezentatoarea TV spune că motivul ar avea legătură mai degrabă cu vârsta la care a ajuns.

„Nu e ceva în care să nu fi crezut vreodată (n.red. căsătoria). Una e să n-ai o potrivire și să n-ai norocul ăsta și alta e să crezi sau să nu crezi într-o instituție. Cred în treaba asta, dar nu este neapărat necesară la vârsta mea. Am trecut prin multe … nu e o treabă care să țină neapărat legați oamenii.”, a spus Andreea Marin, potrivit ANTENA STARS.

Oamenii nu mai sunt ca pe timpuri. Căsătoriile nu prea mai rezistă în timp

Andreea Marin susține că oamenii nu mai sunt ca acum mulți ani, când se căsătoreau pe viață.

Cuplurile de atunci rămâneau unite până la adânci bătrâneți, în timp ce în prezent omul este orientat către alte interese, care de cele mai multe ori desparte, nu unesc oamenii, ba din contră.

Ultima căsătorie eșuată a fost cea cu Ștefan Bănică

„În ziua de azi lucrrurile sunt altfel, decât atunci când erau părinții noștri, bunicii. Ei se luau pentru o viață și era frumos să-i vedem de mână la 70-80 de ani. În ziua de astăzi oamenii sunt mult mai orientați spre interese care în loc să-i unească, uneori îi dezbină. De aceea se întâmplă ce se întâmplă”, a mai adăugat Andreea Marin.

Andreea Marin are o fetiță, pe Violeta, din urma căsătoriei cu actorul Ștefan Bănică. Căsătoria lor nu a rezistat timpului, „interesele” fiecăruia ducând, probabil, la despărțire.