Scene de groaza la un festival de zmeie
Scene de groaza la un festival de zmeie

Au fost scene de groază la un festival de zmeie din India, unde șase persoane au murit pe loc. Printre victime se numără și trei copii, printre care și un bebeluș! Alte 130 de persoane au fost rănite!

Scene de groază la un festival de zmeie

Așadar, iadul s-a dezlănțuit la festivalul de zmeie Uttarayan din orașul indian Gujarat. Festivalul a avut loc în weekend, unde oamenii au ieșit să lanseze zmeie de pe terase și acoperișuri pentru a sărbători ziua în care iarna începe să se transforme în vară. Deși trebuia să fie un eveniment plăcut, plin de culoare și voie bună, totul s-a transformat într-un adevărat măcel, atunci când zmeiele au fost ridicate în aer.

Șase persoane au murit pe loc, după ce ața tăioasă de la zmeie li s-a înfășurat în jurul gâtului. Au murit pe loc, după ce ațele aproape că i-au decapitat! S-au ales cu gâturile tăiate și au sângerat până și-au găsit sfârșitul.

Scene de groaza la un festival de zmeie
Scene de groaza la un festival de zmeie

Un bebeluș, printre victime

Trei copii, printre care și un bebeluș, se numără printre cele șase persoane cărora gâturile le-au fost tăiate de sforile zmeielor ridicate în aer în timpul unui festival tradițional din India.

Presa locală a detaliat că, în mai multe cazuri șocante, sforile tăioase ale zmeielor s-au înfășurat în jurul gâtului oamenilor, provocându-le răni incompatibile cu viața. Într-un alt incident tragic, o fetiță de trei ani se plimba spre casă împreună cu mama ei când gâtul i-a fost tăiat de o sfoară de zmeu. Un alt copil de șapte ani a fost, de asemenea, ucis în fața părinților săi, după ce cumpărase un zmeu, ar fi confirmat poliția locală.

În ciuda faptului că a fost transportată de urgență la spital, și ea a murit în mod tragic. Cel puțin 130 de persoane ar fi suferit tăieturi adânci de la sforile zmeielor.

130 de persoane au fost rănite

În cadrul festivalului, participanții încearcă să taie alte zmeie cu propriile fire care sunt atașate la zmeiele lor. Acest lucru îi determină pe oameni să-și întărească firele zmeielor cu praf de sticlă sau chiar cu metal, fără să se gândească că se pot transforma în arme mortale.

De asemenea, cel puțin 130 de persoane ar fi suferit tăieturi adânci de la sforile zmeilor, în timp ce alte 46 de persoane s-au accidentat în timp ce înălțau cu zmeii sâmbătă și duminică, potrivit Theguardian.com.