Femeia ucisa e maidanezi in Bucuresti, atacata si anul trecut
Femeia ucisa e maidanezi in Bucuresti, atacata si anul trecut

Detalii incredibile ies la iveală în legătură cu femeia ucisă de câini, în București. Ana, în vârstă de 44 de ani, a murit în chinuri groaznice, sâmbătă dimineața, după ce a fost atacată de o haită de câini lângă Lacul Morii, din București, în timp ce alerga.

Femeia ucisă de maidanezi în București, atacată și anul trecut

Ana, o femeie de 44 de ani, a fost ucisă sâmbătă dimineața de o haită de câini în timp ce alerga lângă Lacul Morii, din București. Incredibil, dar aceeași femeie a fost atacată de aceeași haită de câini, anul trecut.

În primăvara anului trecut, femeia de-abia a scăpat cu viață, fiind rănită grav de câinii maidanezi. Aceștia au atacat-o atunci pe femeie tot în timp ce aceasta își făcea alergarea de dimineață.

Femeia ucisa e maidanezi in Bucuresti, atacata si anul trecut
Femeia ucisa e maidanezi in Bucuresti, atacata si anul trecut

Atacată de aceeași haită de câini care a încercat să o omoare în 2022

Anul trecut, femeia a avut noroc cu mai mulți trecători care au intervenit și au alungat animalele. Cu toate acestea, a ajuns la spital cu răni grave. Fusese mușcată de mâini și de picioare și a avut și răni la scalp. A ajuns la Spitalul de Urgență Floreasca, acolo unde a primit îngrijiri medicale și a beneficiat și de consult psihologic. Iată ce declara anul trecut:

„Eu cunoșteam câinii, dar erau două haite. Pe una o puteam struni, pe cealaltă, la fel, dar erau amândouă și nu am putut. Mă bucur că au fost acei oameni, acel biciclist, să mă salveze. Avusesem și o premoniție că se va întâmpla ceva rău. Există un Dumnezeu, am avut puțin noroc, au existat și cazuri fatale”, spunea femeia după atacul de anul trecut.

Cu toate că de-abia a scăpat cu viață anul trecut, sâmbătă dimineața s-a decis să iasă din nou la alergare, în același loc. A fost din nou atacată de câini, însă de fata aceasta animalele au sfâșiat-o pur și simplu.

Un bărbat a încercat să o salveze pe femeie. A văzut de la distanță atacul câinilor, însă până a ajuns la fața locului, rănile erau mult prea grave pentru ca femeia să supraviețuiască.

Un bărbat a încercat să o salveze

Bărbatul a văzut că femeia fusese înconjurată de câini, iar când a ajuns a văzut că victima avea răni adânci în zona coapsei. A sunat atunci la 112, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru alergătoare, așa că au constatat doar decesul.

După ce femeia a fost sfâșiată, a fost informată și Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA). Reprezentanții acesteia au venit la fața locului cu un laț, însă nu au reușit să prindă pe câini. Au revenit cu o pușcă cu tranchilizant pentru a captura animalele agresive.

Ancheta în acest dosar a fost preluată de Serviciul Omoruri din București, iar necropsia femeii va fi făcută abia după ce se va încheia minivacanța de 24 ianuarie de care beneficiază bugetarii.