Despartire soc in lumea manelelor
Despartire soc in lumea manelelor

Este despărțire șoc în lumea manelelor. El este cântăreț celebru, ea dansatoare căutată, iar acum și-au dat unfollow. Ce se întâmplă în relația celor doi, vedeți în rândurile de mai jos.

Despărțire șoc în showbiz. Bogdan de la Ploiești se desparte de Cristina Pucean

Unul dintre cele mai cunoscute cupluri din România sunt la un pas de despărțire.

Cristina Puceanu și Bogdan de la Ploiești ar fi decis să o ia pe drumuri separate. Care este indiciul care îi dă de gol.

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean încântă publicul

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean sunt unul dintre cele mai populare cupluri din România, fiind urmăriți de sute de români.

Cei doi fac deliciul oricărui eveniment la care sunt invitați. El cântăreț, ea dansatoare exotică, păreau mai fericiți ca niciodată, însă există indicii care ne relevă că este foarte posibil ca aceștia să își fi luat adio unul de la celălalt.

Cei doi sunt un cuplu de câteva luni

În urmă cu câteva luni, Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești anunțau oficial că formează un cuplu. Artiștii se afișau unul în compania celuilalt cu fiecare ocazie, iar de pe rețelele de socializare nu lipseau niciodată postări.

Chiar și în vacanțe cei doi au fost de nedespărțit. Cei doi colaborează și din punct de vedere profesional.

Indiciile care arată că cei doi s-au despărțit

Cu toate astea, în ultimele zile există niște indicii care indică faptul că sunt șanse foarte mari ca aceștia să fi luat decizia de a o lua pe drumuri separate.

Cei doi nu s-au mai afișat deloc împreună și, în plus,  dansatoarea și manelistul au șters de pe rețelele de socializare pozele în care apăreau împreună. În plus, nu se mai urmăresc nici pe rețeaua socială de Instagram.

Un alt detaliu care îi dă de gol pe cei doi artiști că nu mai formează un cuplu este faptul că mult frumoasa dansatoare a anuțat că urmează să participe la o serie de evenimente, dar de la care Bogdan de la Ploiești va lipsi.

Cei doi nu se mai postează împreună

Potrivit informațiilor, acesta nu apare pe lista intrepreților care vor performa la respectivele evenimente.

Nu în ultimul rând, atât Cristina Pucean, cât și Bogdan de la Ploiești sunt cât se poate de activi pe rețelele de socializare, împărtășind cu fanii lor extrem de multe momente importante din viața lor. Însă, în ultimele zile cei doi nu mai apar împreună.