Jador se retrage din muzică
Jador se retrage din muzică

O veste bombă a venit în urmă cu câteva minute, pe o rețea socială, unde Jador a anunțat că se retrage din muzică. Îndrăgitul cântăreț a postat un mesaj cutremurător pe Facebook, chiar de pe un pat de spital.

Jador se retrage din muzică

Jador a postat un mesaj cutremurător pe Facebook, în urmă cu câteva minute. Cântărețul a atașat postării cutremurătoare o poză și mai și. Stă pe un pat de spital, cu branula în mână și lasă să se înțeleagă că ar fi grav bolnav.

„Va anunt cu părere de rău ca, cariera mea se încheie aici! 2023. Voi scoate piesele pe care le-am pregătit pentru voi anul acesta și care sunt deja pregătite ….pentru jadorasii mei!
Ultima piesa va fi in luna Decembrie …. Împreuna cu managerul meu și toată echipa am deschis ca sănătatea mea e mai importantă!

Jador se retrage din muzică
Jador se retrage din muzică

„Sper să nu vă supere acest mesaj”

ANUL ASTA CÂT NE MAI RĂMÂNE SPER CA DUMNEZEU MA MA TINA IN VIAȚA ȘI SA MAI POT MERGE MĂCAR LA CÂTEVA CONCERTE ! In cazul in care nu o sa mai fiu … va dau vouă fanilor mei muzica gratis! Va iubesc și sper sa nu va supere acest mesaj aveți grija de sănătatea voastra!”, a scris cântărețul.

Din informațiile apărute în presă, mama lui Jador a suferit în trecut de cancer, însă a reușit să învingă temuta boală. Acum, fanii cântărețului se tem ca Jador sănu fi moștenit boala de la mama sa. Mai mult, și tatăl cântărețului se pare că s-ar fi vindecat de cancer.