Jador, jefuit pe litoral
Jador, jefuit pe litoral

Jador a fost jefuit pe litoral. Ce îi roagă cântărețul pe hoți. Cântărețul și-a găsit mașina de lux vandalizată și banii dispăruți. Cântărețul se afla pe litoral pentru a susține un concert.

Jador, apel la hoții care i-au spart mașina și i-au furat portofelul cu bani și cu acte. ”Te rog frumos, ia banii şi du portofelul la o secţie de poliţie”

Cântăreţul Jador, pe numele său adevărat Remus-Ionuț Dumitrache, e foc şi pară după ce a fost jefuit după un concert de pe litoral.

Te duci la spectacol și uite oamenii ce fac la mașină. Nu mai avem geamuri. Mi-a luat portofelul din mașină”, a povestit Jador.

Cati bani cere Jador pentru un concert de 45 de minute
Cati bani cere Jador pentru un concert de 45 de minute

Hoții au acționat în timp ce Jador se afla pe scenă

Totul s-a întâmplat în timp ce Jador cânta pe scenă la un concert în Constanţa, iar maşina sa de lux era spartă, la propriu. Astfel, după concert, Jador şi-a găsit maşina cu toate geamurile sparte. De asemenea, portofelul cântăreţului dispăruse.

După ce şi-a găsit maşina vadalizată, Jador a postat imagini pe pagona sa de Instagram. Pe această cale, Jador le-a transmis un mesaj hoţilor.

Jador îi roagă pe hoți să îi dea actele

Cel care a luat portofelul din maşină, te rog frumos, ia banii, goleşte-l şi du portofelul, aruncă-l la o secţie de poliţie, trimite-l, fă ceva ca să fie bine. (…) Am nevoie, trebuie să plec în Germania”, a transmis Jador pe propria pagină de socializare.

Jador se numără printre cei mai iubiți artişti de la noi din ţară, astfel că nu este de mirare că oamenii care îl vor la un eveniment trebuie să bage mâna adânc în buzunar. Cancan a aflat ce tarife practică interpretul pentru doar 45 de minute de cpncert.

Când a devenit Jador un fenomen

Jador a devenit cunoscut după ce a participat la emisiunea ”Puterea Dragostei” de la Kanal D. Datorită talentului său muzical, tânărul a ajuns rapid la inimile oamenilor, iar în prezent este un adevărat fenomen în industria manelelor.

Cântăreţul are contracte de onorat atât în țară, cât și peste hotare, iar de câteva luni are colaborări de mare succes cu diferiți artiști care provin din medii muzicale diferite, precum Alex Velea sau What’s Up. Jador şi-a surprins fanii, demonstrând că poate să cânte și alte piese decât cele cu care s-au obișnuit deja fanii săi.

Jador, cântă pe bani mulți

Pentru că evoluţia lui Jador este una fulminantă şi banii au început să fie din ce în ce mai mulţi. Astfel, pentru un concert de doar 45 de minute, Jador percepe suma de 4000 de euro, însă onorariul său variază în fucţie de eveniment.

Dacă este doar un concert, pleacă acasă doar cu 4.000 dacă e nuntă sau botez, pleacă şi cu bani din dedicaţii, care de multe ori sunt mai mulți ca onorariul inițial.