Betty cea urata revine pe micile ecrane
Betty cea urata revine pe micile ecrane

Cum arată acum actorii din „Betty cea urâtă”. Au trecut 20 de ani de la filmări. „Betty cea urâtă” este una dintre cele mai urmărite telenovele din România, dar şi în lume. Ce trebuie să știe fanii serialului.

Cum arată ”Betty cea urâtă”. Au trecut 20 de ani de la filmări

Cei care vor să știe mai multe despre actorii din ”Betty cea urâtă” trebuie să afle că telenovela va avea o continuare și îi va avea în prim-plan pe aceiași protagoniști din 1999, Ana Maria Orozco și Jorge Enrique Abello.

Continuarea celebrului serial columbian va spune povestea de astăzi a personajului Beatriz Pinzon Solano, la 20 de ani de la finalul serialului original. Noua telenovelă va fi urmărită din anul 2024 pe o platformă de streaming.

Asa arata acum actorii principali din Betty cea urata
Asa arata acum actorii principali din Betty cea urata

Ce detalii va aduce noua telenovelă telespectatorilor

De asemenea, noua serie va aduce detalii despre căsătoria dintre Betty şi Armando, precum şi relația celor doi cu fiica lor adolescentă, Mila.

În plus, fiecare dintre cei doi eroi ai telenovelei se întreabă dacă decizia luată acum două decenii îi face cu adevărat fericiți.

Cum arată acum actorii din ”Betty cea urâtă”

Ana Maria Orozco (50 de ani) și Jorge Abello (55 de ani) au transmis și un mesaj comun pe rețelele sociale, fanii serialului arătându-se încântaţi de apariţia celor doi.

Și în acastă serie Ana Maria Orozco imită la fel de bine celebrul râs al personajului ei, iar Jorge Enrique Abello are acum părul grizonant, însă și-a păstrat șarmul cu care a cucerit-o pe Betty.

”Yo soy Betty, la fea” a fost vizionat în nu mai puțin de 180 de țări, dublată în 15 limbi și adaptată pentru 28 de state. Cei care se întreabă cum mai arată acum celebrii actorii din Betty cea urâtă trebuie să mai știe că telenovela apare și în Cartea Recordurilor ca fiind ”cea mai de succes telenovelă din istoria televiziunii”.

Betty cea urata nu este asa cum spune lumea, de fapt
Betty cea urata nu este asa cum spune lumea, de fapt

Povestea primei serii ”Betty cea urâtă”

”Betty cea urâtă este povestea tinerei urâte care visează la o dragoste frumoasă cu șeful firmei unde lucrează ca secretară. Beatriz Aurora Pinzón Solano, Betty (Ana María Orozco), cum îi spun apropiații, este economistă specializată în finanțe, are o inteligență sclipitoare, dar – cum este foarte urâtă – se vede nevoită să accepte un post de secretară.

Când începe să muncească la Eco Moda, una dintre cele mai mari firme de confecții din țară, Betty se îndrăgostește de șeful ei, președintele companiei, Armando Mendoza (Jorge Enrique Abello), un membru al protipendadei arătos, dar lipsit de scrupule.

Urâțenia nu o împiedică pe Betty să viseze și să-și imagineze cum ar fi să trăiască o poveste de dragoste cu Armando Mendoza, șeful căruia îi furnizează idei geniale, îi ține la zi agenda cu întâlniri clandestine și-I ridică în slăvi în fața logodnicei, frumoasa și stilata Marcela Valencia (Natalia Ramírez)”, scrie luminsangelsseriale.com.