Podul de la Braila se desurubeaza singur
Podul de la Braila se desurubeaza singur

Incredibil ce se întâmplă cu Podul de la Brăila, mândria autorităților române! Deși a fost inaugurat în urmă cu doar două luni, ”Golden Gate de România” are deja probleme serioase! Internetul s-a umplut cu filmări șocante, iar până la un dezastru se pare că mai este doar un pas.

Podul de la Brăila se deșurubează singur

Nici nu a fost bine inaugurat, că au și apărut problemele la Podul de la Brăila, botezat „Golden Gate de România”. După ce au apărut imagini cu asfaltul care s-a deteriorat rapid, formând valuri peste valuri, acum noi imagini șocante au apărut în mediul online!

Mândria autorităților din România se deșurubează pur și simplu sub ochii oamenilor! Trecătorii pot scoate șuruburile cu mâna! Acestea nu sunt prinse în nimic și au fost puse acolo doar pentru a se vedea frumos și a dat o aparentă siguranță. Citește și Prima autostradă spre Moldova, pericol public! Șoferii și-au distrus mașinile, la câteva ore după inaugurare

”Nu există niciun pericol ca podul să se prăbușească”

În aceste condiții, până la o castastrofă se pare că nu mai este decât un pas. „Ce ai făcut, mă, nene, mă? Aoleu, altul! Tot podul așa este. Câte un șurub, și ăla nepus. Totul, nimic nu-i strâns aici la pod”, spune un internaut care scoate efectiv cu mâna șuruburile de la Podul din Brăila.

Cu toate acestea, Compania Națională de Infrastructură Rutieră aruncă vina pe constructori, însă asigură că „nu există niciun pericol ca podul să se prăbușească”. Oamenii nu ajung însă mai sus pe pod, să probeze lucrarea așa cum ar fi trebuit să fie probată de către autorități. Posibil și mai sus șuruburile să fie puse tot de decor. Citește și Noul semn de circulație care îi nedumerește chiar și pe șoferii profesioniști. Le poate aduce amenzi usturătoare conducătorilor auto

Dar cât a costat podul care se deșurubează singur? Ei bine, Podul de la Brăila a costat nu mai puțin de 540.000.000 euro, din care 363.000.000 contribuție a Uniunii Europene.

”Prima legătură rutieră din istoria României între Tulcea și Brăila a fost deschisă astăzi! Podul suspendat de la Brăila va asigura dezvoltarea economică a zonei, va contribui la menținerea și la crearea de noi locuri de muncă, dar și de oportunități de investiții!”, declara la inaugurare ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.