Incepe cel de-al treilea Razboi Mondial?
Incepe cel de-al treilea Razboi Mondial?

”Suntem în pragul celui De-al Treilea Război Mondial”. Lidia Fecioru a fost invitată în cadrul emisiunii ”Pastila de Frumusețe”,  acolo unde a făcut o serie de previziuni cu privire la noul an care se apropie cu pași mari.

Cum va fi anul 2024, conform Lidiei Fecioru

Lidia Fecioru a dezvăluit cu ce noi provocări pentru omenire va veni anul 2024. Dacă lucrurile nu par deloc favorabile acum în lume, conflictul din Ucraina sau Israel fiind doar două exemple de acest gen, Lidia Fecioru susține că, din nefericire, nu ne așteaptă un 2024 mai bun. Nici planul financiar nu va prospera anul viitor, mai spune aceasta.

”Nu vă pot da o veste bună și vă spun asta cu multă durere în suflet. Chiar dacă la noi nu vor fi bombardamente, tăvălugul economiei ne va călca foarte tare pe toți. Planul financiar va fi mai rău. Nu putem face nimic, pentru că nu noi suntem cei care hotărâm chestiile astea. Ne-am lăsat duși până aici, este ca un drum care nu are drum înapoi. Și vă spun asta cu durere în suflet, aș zâmbi, dar aș fi ipocrită. O spun cu multă durere în suflet”, a declarat Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, de la Spectacola, DC News și DC Medical.

Lidia Fecioru, parapshiholog
Lidia Fecioru, parapshiholog

Citește și: Profeția lui Gavriil despre Antihrist: ”Diavolul are 666 de mreje…”

De ce nu spune Lidia Feciorul tot ce știe

Există foarte multe persoane care îi pun la îndoială previziunile, spune Lidia Fecioru, care ne dezvăluie că tocmai din acest motiv nu-și dorește să spună cu lux de amănunte ce se va întâmpla în 2024.

Chiar și așa, specialista spune că o situație similară s-a întâmplat și acum câțiva ani, când a avertizat omenirea de faptul că un virus va cuprinde lumea. La scurt timp după aceea, coronavirusul a împânzit întreaga lume, povestește Lidia Fecioru.

”Înainte de a începe pandemia, eu făceam previziuni pe an la un post de televiziune și atunci le-am spus că văd o chestie de viruși, care sunt făcuți în laboratoare medicale. Toți au spus că sunt nebună și a venit pandemia”, a mai declarat Lidia Fecioru.

Ne așteaptă lucruri grave?

În cazul în care marile puteri ale lumii nu ajung la un consens, lucrurile vor fi destul de grave la nivel mondial, avertizează Lidia Fecioru. Acest lucru poate fi mai aproape decât ne imaginăm, întrucât 2024 este la câteva săptămâni distanță, iar situațiile de criză se pot instala curând pe tot globul. În final, Lidia Feciorul le recomandă oamenilor să rămână optimiști, dar, mai înainte de toate, și uniți.

Citește și: Predicțiile lui Nostradamus pentru acest sfârșit de an

”Noi anul viitor încă suntem în haos, toată planeta, suntem în pragul celui De-al Treilea Război Mondial și e crunt. Dacă capii lumii nu se vor așeza la o masă, e grav. Ție ți-e foarte greu să auzi, mie mi-e foarte greu să spun, adică sunt multe pe care aș putea să le zic, dar apoi haterii o să aibă de lucru. Chestia asta e o chestie care ne atinge pe toți, din păcate. Important este să gândim pozitiv, pentru că asta înseamnă a crea o energie a planetei în sine și a țării noastre. Aș vrea să sfătuiesc românii să se ia mână cu mână, să nu se lase dezbinați din cauza acestor lucruri”, mai spune Lidia Fecioru.