Chuck Norris revine pe marele ecran la 83 de ani
Chuck Norris revine pe marele ecran la 83 de ani

Sunt vești bune pentru o anumită parte dintre cinefili după ce s-a aflat că eroul lor revine pe micul ecran după o pauză de 11 ani. Așadar, Chuck Norris revine pe marile ecrane la 83 de ani, astfel că fanii lui se pot bucura să îl vadă într-un nou rol.

Chuck Norris va juca într-un film SF la 83 de ani. Când apare pe marile ecrane ”Agent Recon”

La 11 ani după ce și-a luat adio de la cinematografie cu filmul „Expendables 2”, Chuck Norris, în vârstă de 83 de ani, revine în forță pe marile ecrane. Îndrăgitul actor va apărea în ”Agent Recon”, un film de acţiune ştiinţifico-fantastic care ar urma să fie lansat în 2024.

Chuck Norris va juca alături de Marc Singer, protagonistul mini-serialului ”V”, şi Derek Ting, care este şi scenaristul şi regizorul filmului ”Agent Recon”.

Chuck Norris in Agent Recon
Chuck Norris in Agent Recon

Citește și: A murit Mitică Popescu. Cazua decesului

Cine îi coregrafiază luptele lui Chuck Norris

”Cu unii dintre cei mai mari eroi din lume, Chuck Norris şi Marc Singer în distribuţie, trebuia să fie distractiv pentru fani(…)Echipa mea de cascadori a forţat limitele viziunii mele pentru a pune în scenă scene de acţiune de înaltă calitate, cu o poveste pe măsură.

Fiul lui Chuck, Dakota, a coregrafiat toate luptele tatălui său (…) Am filmat cu camerele ARRI Alexa în unele dintre cele mai impresionante decoruri şi peisaje de la Hollywood.

Am avut efecte speciale de ultimă generaţie, o coloană sonoră fulminantă şi efecte sonore dinamice”, a declarat Derek Ting într-un comunicat de presă.

Despre ce este vorba în Agent Recon

Chuck Norris va interpreta rolul lui Alastair în Agent Recon, comandantul unei echipe de forţe speciale chemată să investigheze o bază din New Mexico suspectată că face experimente pe extratereştri. Astfel, în timpul anchetei, echipa dă peste o fiinţă neidentificată cu o forţă extraordinară şi cu abilitatea de a controla minţile soldaţilor.

Însoţit de un începător şi de un veteran al puşcaşilor marini, Chuck Norris, alias Alastair, merge să se confrunte cu acest monstru, gata să distrugă întreaga omenire. Vestea revenirii lui Chuck Norris în cinematografie i-a bucurat nespus pe fanii celebrului actor cu care au crescut. Aceștia abia așteaptă să îl revadă e eroul lor preferat în acțiune.

Citește și: Ce avere a lăsat Ion Dichiseanu după 65 de ani de actori

Chuck Norris nu a mai apărut pe micile ecrane de mai bine de 11 ani, ultima sa apariție fiind cea din ”Expendables 2”. Nu în ultimul rând, în anul 2020 legendarul actor care a făcut istorie în cinematografia americană şi-a împrumutat vocea  pentru un episod din sitcomul ”The Goldbergs” şi a avut o apariţie surpriză în serialul de acţiune ”Hawaii Five-0”.