Nicoleta Luciu si copiii ei
Nicoleta Luciu si copiii ei

Cum arată copiii Nicoletei Luciu. Vedeta i-a scos la plimbare pe toți patru. Nicoleta Luciu s-a dedicat complet vieții de familie, părăsind lumina reflectoarelor și alegând să trăiască o viață liniștită alături de familia sa în Miercurea Ciuc.

Nicoleta Luciu și copiii ei, vizită la Capitală. Ce au făcut în București

Cei patru copii ai Nicoletei Luciu și ai lui Zsolt Csergo au crescut, s-au făcut mari, iar vedeta este cum nu se poate mai mândră de ei și de statutul de mămică full-time, chiar dacă este obositor de cele mai multe ori. Astăzi vă prezentăm cum arată copiii Nicoletei Luciu.

Acum câteva zile, Nicoleta Luciu a fost surprinsă alături de cei patru copii ai săi în zona Chiajna. Frumoasa vedetă a coborât din autoturismul ei, un Audi Q7, a cărui valoare se învârte în jurul sumei de 100.000 de euro, împreună cu Zsolt Csergo și tripleții Karol, Kim și Kevin.

Cu toții au intrat într-un bloc de locuințe, însă la scurt timp, fosta asistentă TV și cei mici s-au întors la mașină. De acolo, au plecat către un complex comercial situat în zona de vest a Bucureștiului, potrivit Cancan.ro, care a surprins și imaginile inedite cu familia Nicoletei Luciu.

Citește și: Horia Brenciu are probleme de sănătate

Nicoleta Luciu și-a îmbrăcat copiii de iarnă

Acolo, copiii vedetei și-au ales haine noi. De obicei, părinții le cumpără copiilor piese vestimentare noi la început de an școlar, dar cu acesta a început deja de ceva vreme, probabil că a fost vorba despre o pregătire de iarnă mai degrabă.

De asemenea, fosta Miss România a avut grijă inclusiv ca celor mici să nu li se facă foame în vreme ce își caută haine. Cum o sesiune de cumpărături poate fi destul de obositoare, iar fosta asistentă TV știe asta destul de bine, familia s-a înarmat cu snacks-uri și apă.

Având o situație financiară cu probleme, Nicoleta Luciu a muncit de la o vârstă fragedă, dezvăluind care i-au fost ocupațiile în adolescență și cum a reușit să avanseze în carieră.

Nicoleta Luciu a muncit de mică

”Când am debutat eu, aveam foarte multe joburi în același timp, pe lângă faptul că eram elevă și făceam și cursuri de Crucea Roșie. Aveam prezentări, mergeam și la cursuri de modă. Nu am spus NU niciodată. Stăteam în toate super-marketurile mari, cu parfumuri și altele. Primii bani i-am făcut la 16 ani, ca hostess, promovând anumite produse în magazine și ca aplaudac.

Citește și: Andreea Tonciu, în doliu. Bunca ei a murit

Stăteam în public la emisiunile lui Florin Călinescu și Mihai Călin, la fel și la Tele 7 ABC. Și tot la 16 ani am avut prima prezentare de modă. Totodată, în paralel, făceam tratamente bolnavilor ca asistentă, la Universitar, am fost doi ani la chirurgie.

Pe secție, mă ocupam cu bolnavii, să merg cu ei la explorări funcționale, să le duc analizele în diferite locuri. Am urcat treaptă cu treaptă, nu a fost așa ușor”,  spunea Nicoleta Luciu, pentru sursa citată mai sus, acum ceva timp.