Ce cantaret nu este de acord cu limitarea tranzactiilor cash
Ce cantaret nu este de acord cu limitarea tranzactiilor cash

Manelist celebru, nemulțumit de limitarea tranzacțiilor cash. ”De ce mă întrebi ce fac cu banii mei?”. Cântărețul s-a arătat foarte iritat pemtru că atunci când vrea să retragă o sumă de bani din bancă funcționarii acesteia îl chestionează ce o să facă cu banii.

Manelsit celebru, supărat pe Marcel Ciolacu. Artistul nu este de acord cu limita impusă la tranzacțiile cash 

Adi de la Vâlcea este foc și pară după ce Guvernul Marcel Ciolacu a impus limite în cazul tranzacțiilor cash. Începând cu data de 1 noiembrie 2023, Guvernul a adoptat o nouă lege conform căreia încasările și plățile în numerar au fost limitate la suma de 50.000 de lei pe zi. Legea a adus numeroase controverse în rândul românilor, majoritatea fiind nemulțumiți de limita impusă.

Printre cei nemulțumiți de noua lege se numără și Adi de la Vâlcea, cântărețul arătându-se extrem de nemulțumit de interacțiunile pe care le-a avut cu reprezentanții băncilor. Acesta și-a exprimat nemulțumirea cu privire la această decizie a autorităților.

Adi de la Valcea vrea sa cheltuiasca cash fara numar
Adi de la Valcea vrea sa cheltuiasca cash fara numar

Adi de la Vâlcea spune că de fiecare dată când vrea să retragă o sumă mai mare din contul său, este chestionat cu privire la ceea ce va face cu banii. De aceea, cântărețul consideră această întrebare stupidă și este de părere că se face o nedreptate, mai ales că, spune el, toți acei bani sunt câștigați din muncă onestă.

Citește și: Din ce face Dan Negru bani

Dispar banii cash?

”Banii cash o să dispară. Eu spuneam de câțiva ani că o să se întâmple asta. Nu știu ce putem face pentru asta, să oprim treaba asta.

Eu am o problemă cu o întrebare pe care o pun băncile de fiecare dată când au am încercat să scot o sumă de bani cash. Mă întrebau „Dar ce faceți cu banii?”. Credeți-mă, mă irită și acum întrebarea asta, numai când mă gândesc, încât am avut discuții foarte aprinse cu cei de la bănci.

De ce mă întrebi ce fac cu banii? Nu sunt banii mei, banii pe care eu am muncit, pe care am plătit taxe? Bani curați, e munca mea! Tot obligați sunt banii în bancă, nu că mi-am dorit eu să merg și să vi dau vouă. Statul mă obligă să fac toate tranzacțiile prin bancă.

Adi de la Vâlcea este supărat pe bănci

Citește și: Prințul care l-a ucis pe ursul Arthur cere despăgubiri de 1 milion de euro

Nu era de ajuns tot ce plăteam la stat, ne-a mai băgat un jucător, băncile. Eu plătesc ca voi să-mi țineți banii și tu îmi iei mie banii prizonieri? Adică mă întrebi când vreau să scot din ei îmi spui „Dar ce faci cu ei?”. Ce rost are această întrebare? Cu banii ăia fac ce vreau eu!”, spune Adi de la Vâlcea pe TikTok.