Alex Bodi a fost arestat
Alex Bodi a fost arestat

Soțul Biancă Drăgușanu, Alex Bodi, a fost arestat pentru 30 de zile! Musculosul Alex Bodi este acuzat de lucruri înfiorătoare de către procurorii DIICOT, care au cerut și obținut mandat pentru 30 de zile.

Alex Bodi a fost arestat. Procurorii, uimiți de răutatea proxeneților

Bătăile la care a fost supusă Bianca Drăgușanu se pare că erau un adevărat mizilic pe lângă ce le făcea Alex Bodi fetelor racolate. Acestea erau ”umilite în ultimul hal”, potrivit unei surse din anchetă.

Așadar, Tribunalul Dolj a admis, joi noaptea, propunerea procurorilor DIICOT de arestare preventivă pentru 30 de zile a lui Alex Bodi. Acesta este urmărit penal într-un dosar de trafic de persoane şi proxenetism.

Alex Bodi a fost arestat
Alex Bodi a fost arestat

”Fetele racolate erau umilite în ultimul hal”

În acelaşi dosar, judecătorii au admis propunerea DIICOT Craiova privind arestarea preventivă a altor şapte interlopi. Potrivit unor surse judiciare, Alex Bodi a recrutat mai multe tinere pe care le-a obligat să se prostitueze, el fiind acuzat şi de o infracţiune de şantaj, conform Agerpres.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Craiova împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Craiova au efectuat în dimineaţa zilei de marţi, 11 noiembrie, un număr de 23 de percheziţii domiciliare, pe raza judeţelor Ilfov, Braşov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu şi Vâlcea într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane şi proxenetism. ”Este un dosar extrem de greu. Fetele racolate erau umilite în ultimul hal”, au declarat surse din cadrul anchetei.

Procurorii au stabilit că ”la scurt timp după destructurarea unei grupări conduse de membru marcant al lumii interlope(grupare specializată în traficul de persoane şi proxenetism), suspectul în cauză (unul dintre locotenenţii lui persoanei mai sus menţionate), în timp ce se afla deţinut într-un penitenciar, în perioada 2008 – 2011, împreună cu alţi trei deţinuţi au folosit reţelele sociale în scopul recrutării unor tinere care practicau prostituţia şi, inducându-le în eroare, fie cu promisiunea unui viitor comun (metoda loverboy), fie cu identificarea unui loc de muncă avantajos, respectiv profitând de starea lor de vulnerabilitate (situaţie materială precară, naivitate, lipsă de educaţie – factori determinanţi pentru respectivele tinere în alegerea practicării prostituţiei), le-au convins să se prostitueze în beneficiul lor”.