Măturătorul de bani a fost retinut pentru proxenetism
Măturătorul de bani a fost retinut pentru proxenetism. Sursa foto: Playtech

Uu bărbat a făcut un spirit de glumă postând pe rețelele de socializare un video în care apărea dând cu mătura prin casa plină cu bani și strângând bancnotele cu fărașul. Poliția Română s-a autosesizat și l-a ridicat pe bărbat, după cum informează Poliția Română pe site-ul propriu.

Bărbat arestat de DIICOT după ce a postat un filmuleț pe rețeaua de socializare. Ce postase acesta

Bărbat s-a filmat în timp ce mătura o grămadă de bani pe jos prin casă și apoi îi strângea cu fărașul, scrie playtech.ro. În video, bărbatul, plin de umor, așa credea el, se plângea că soția l-a părăsit și i-a lăsat casa plină de mizerie.

Extraordinar. Am rămas singur și numai mizerie am, de când a plecat nevasta-mea de acasă. Am nevoie de o bonă, nu mai suport, nu mai suport mizeria asta, nu mai suport”, striga bărbatul în filmulețul video vrând să arate fanilor săi virtuali câți bani are el.

Poliția, curioasă și ea de câți bani are bărbatul

Câți bani are el a fost curioasă și poliția Română, care a făcut și niște cercetări în plus, astfel că actorul plin de haz a fost ridicat de mascați. Acum este cercetat pentru pentru trafic de minori, proxenetism, trafic de persoane și spălare de bani.

În plus, ca să-i treacă de făcut mișto pe internet, a fost prezentat în fața judecătorilor, uar actorul de ocazie a primit și mandat de 30 de zile.

Anunțul plin de umor al Poliției Române

ANUNȚ important din partea #PolițieiRomâne:
Perioada de Z-FRIDAY s-a prelungit!
Pentru cei care au astfel de ”mizerie” în casă și au preocupări infracționale-îi rugăm să ne semnaleze.

Asigurăm intervenție rapidă și eficientă … 100%.
P.S.: Bărbatul din imagini a fost reținut 24 de ore, pentru trafic de minori, proxenetism, trafic de persoane și spălare de bani.

Glumețul s-a ales cu mandat de 30 de zile

Update – În această seară, în urma prezentării la instanța de judecată, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate”, este anunțul poliției Române pe propria pagină de Facebook.

De asemenea, alături de bărbatul care a făcut frumoasa scenetă pe internet, în același dosar, a mai fost reținut încă un bărbat.

Doi bărbați reținuți în dosarul măturătorului de bani

Polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Gorj, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – B.T. Gorj, cu sprijinul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, au efectuat cercetări într-un dosar de trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism și spălare de bani. Doi bărbați au fost reținuți.

La data de 19 noiembrie a.c., a fost depistat, pe un aeroport din București, un bărbat, de 30 de ani, din județul Gorj, în timp ce ar fi încercat să părăsească teritoriul țării, cu destinația Dubai.

Ce au găsit polițiștii la percheziții

De asemenea, în cursul zilei de ieri, polițiștii au efectuat trei percheziții domiciliare, în județul Gorj. În urma activităților, au fost indisponibilizate 12 telefoane mobile, carduri bancare, înscrisuri privind transferuri monetare din străinătate, precum şi 6.900 de euro”, mai informează Poliția Română.