Fiica Madonnei a făcut senzație pe plajă, într-un costum de baie minuscul
Fiica Madonnei a făcut senzație pe plajă, într-un costum de baie minuscul

Fiica celebrei cântărețe Madonna, Lourdes Leon, a înnebunit bărbații de pe o plajă din Mexic! Tânăra a întors toate privirile când a început să se dezbrace. A rămas într-un costum de baie minuscul!

Fiica Madonnei a făcut senzație pe plajă, într-un costum de baie minuscul

Lourdes este fiica Madonnei cu actorul Carlos Leon și seamănă foarte bine cu mama ei. Face din orice apriție publică un adevărat spectacol. Așa a făcut și la ultima apariție pe nisipul fierbinte al unei plaje din Mexic, unde se afl în vacanță împreună cu iubitul ei, Jonathan Puglia.

Cei doi au fost surprinși de paparazzy îmbrățișați pe șezlong, dar fiica Madonnei a atras toate privirile. Îmbrăcată într-un costum de baie minuscul, Lourdes și Jonathan Puglia au făcut senzație la plajă, demonstrând prin gesturile lor că se află într-un moment bun al relației.

Are o relație de patru ani de zile

Cei doi sunt împreună de patru ani, iar Madonna este mereu la curent cu ce se întâmplă între ei, potrivit declarațiilor făcute de o sursă pentru OK! Magazine.

”Își dorește să știe când își vor oficializa relația. Mereu vorbește cu Lourdes despre starea lor”, a declarat respectiva sursă. Fiica Madonnei este deja un model foarte cunoscut.

Madonna mai are un fiu, Rocco, din căsnicia cu Guy Ritchie, și alți patru care sunt adoptați. Lourdes este deja un nume în industria modellingului. Și-a făcut debutul la New York Fashion în 2018, iar un an mai târziu a fost vedeta campaniei lansate de Miu Miu.