Ravi spera intr-o cariera muzicala
Ravi spera intr-o cariera muzicala

El este cel mai proaspăt cântăreț din România, poate și cel mai naiv. Și-a propus să răzbată în industria muzicală din România doar cu o inimă mare și o voce care seamănă cu a lui Pepe.

Copia fidelă a lui Pepe din punct de vedere vocal, Ravi, a lansat prima piesă. Cum sună ”Un milion de intrebari”

El este cel mai proaspăt cântăreț din România, poate și cel mai naiv. Vrea să răzbească în muzică doar cu o inimă mare și cu o voce care seamnă cu a lui Pepe.

Ne-a contactat dacă nu am vrea să îi promovăm noul lui single. I-am spus că și noi suntem la început, tot cam ca în situația lui, numai că nu în muzică, ci în presă.

Ravi, foarte încrezător în vocea lui

A insistat că dacă îl ascultă doi cititori de-ai noștri, o să-l placă trei. Am fost de acord, cu condiția când o deveni el mare artist să pomenească și de noi, primul ziar electronic serios care a scris despre el.

Nu înainte de ai asculta piesa și de a ajunge la concluzia, atât cât ne pricepem și noi, că tânărul artist, cu puțină susținere ar putea mai mult.

”Un milion de întrebări” a fost înregistrată întâmplător

Noul single al lui Ravi, căci despre el este vorba, se numește ”Un milion de întrebări”. Un lucru pe care nu îl spera nici el, piesa lui Ravi are mult mai multe vizionări decât are el rude. Are 732 de vizionări, iar pe Youtube scrie că este un ”cover by Gena-Dimer”.

Piesa a înregistrat-o întâmplător când a ajuns cu un prieten la studioul unui prieten de-al acestuia. L-a rugat să îl lase să înregisteze și el o piesă și acesta a fost de acord.

Cine este, de fapt, Ravi

Răducu Răzvan, pe numele lui de scenă Ravi, este din Ploiești și are 36 de ani. A absolvit Facultatea de Psihologie și are o fetiță dintr-o căsătorie nefericită. ”Am încercat cât am putut, de dragul fetiței noastre Sofia. Nu s-a putut și am decis să mergem pe drumuri separate. Cel mai greu îmi este că îmi văd rar fetița. Acum este plecată cu fosta soție prin străinătate, nici nu știu pe unde. Abia aștept să o văd pe micuță”, ne-a spus Ravi.

Ravi si Sofia, fetita lui
Ravi si Sofia, fetita lui

Ravi a avut o viață grea. I-a murit tatăl de mic, astfel că mama lui a rămas singură cu patru copii. Nu s-a mai recăsătorit și a făcut tot ce i-a stat în putere ca să îi crească frumos pe copiii rămași orfani de tată, să nu ducă lipsă de nimic.

Ravi a avut multe necazuri în viața lui

Soarta a fost cruntă cu Ravi. În urmă cu câțiva ani Ravi și-a pierdut o soră. Sora Lui Ravi a decedat în urma unei boli necruțătoare, la scurt timp după ce a născut un băiețel.

După câteva luni, mama lui Ravi, Valeria, din cauza nenorocirii care s-a abătut asupra ei, a murit și ea.

Ravi își pune toată încrederea în Dumnezeu

La câte a pătimit, Ravi ar merita să ajungă un nume în muzica din România. Ca și talent, rămâne de urmărit cum va evolua cariera lui, dacă va exista una în acest sens.

Noi îi dorim numai bine. De altfel și el recunoaște că cel mai mult contează norocul și își pune toată încrederea în Dumnezeu.

Ravi, poziție în cazul bebelușului înecat în cristelniță

Pe de altă parte, Ravi s-a implicat cu o declarație pe Facebook în privința problemei care a apărut după ce un bebeluș a murit înecat de preot în Cristelniță.

Eu nu înțeleg ce fel de creștini sunteți dacă judecăți și acuzați așa de tare și mult pe acest Părinte, de ce? Da ce, Biserica și cu Preoții omoară oameni? Vă onorați voi pe voi care judecăți toată ziua. Așa a vrut Dumnezeu să moară, daca murea acasa inecat de un alt copilaș in timp ce-i dadea sa manace la biberon. Aici i-a fost sfârșitul trebuie să înțelegem această situație nu să o judecăm .Nu-l mai condamnați pe Preot, că nu este vinovat, si tu puteai fi acel preot. Trebuie iertat și uitat de ceea ce s-a întâmplat! Doamne ajută să nu-și piardă mântuirea!”, a scris Ravi pe pagina personala de Facebook.

Un milion de întrebări. Piesa cu care Ravi vrea să cucerească România