Alex Bodi a vrut sa se sinucida
Alex Bodi a vrut sa se sinucida

Alex Bodi a vrut să se sinucidă, iar acum Bianca Drăgușanu îl amenință pe fostul său soț cu imagini compromițătoare surprinse în acea seară de pomină. Bărbatul cercetat pentru proxenetism se pare că este plin de sânge, după ce a vrut să-și pună capăt zilelor, deoarece Bianca Drăgușanu l-a amenințat cu divorțul.

Alex Bodi a vrut să se sinucidă

Cel puțin așa susțin surse pentru Fanatik.ro, că filmarea cu Alex Bodi plin de sânge există și urmează să fie făcută publică în scurt timp. Bărbatul se ruga cu cerul și pământul de Bianca Drăgușanu să nuîl părăsească și o amenința că se va sinucide.

Văzând că blondina are de gând să își ia adio de la el, Alex Bodi a vrut să-și taie venele cu un cercel de-al Biancăi Drăgușanu. “A încercat să-și taie venele pentru Bianca, folosind un cercel în formă de cruce. Există filmare cu el plin de sânge, în timp ce obsedat repeta că dacă se ajunge la divorț o să se sinucidă. Urma și-a ascuns-o cu unul dintre ceasurile lui scumpe, cu care este obișnuit să epateze”,  au declarat pentru  Fanatik, surse apropiate celor doi.

Alex Bodi a vrut sa se sinucida
Alex Bodi a vrut sa se sinucida

Se amenință reciproc cu filmulețe compromițătoare

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu sunt în plin scandal și se amenință reciproc cu filmulețe compromițătoare. Alex Bodi spune că are foarte multe astfel de filmări cu fosta sa soție.

“Eu am video cu dânsa în anumite ipostaze, pe care nu ar vrea în viața ei să le dau. Când era întinsă pe jos a luat pastile. Sunt mai multe, printre ele și filmarea de la balcon. Ea are tulburări psihice. Neagă că a luat pastile și că a leșinat. Am găsit-o cu un prieten leșinată pe jos în casă. A zis că a plâns și că a adormit pe jos. Sunt mai multe lucruri pe care nu vreau să le divulg”,  a declarat de curând fostul soț al Biancăi, ca răspuns la faptul că blondina a postat pe interet fotografii cu fața tumefiată, după o ceartă scăpată de sub control cu fostul ei soț.

Și Alex Bodi a făcut publice o filmare cu Bianca Drăgușanu care mergea pe jos pe autostradă, iar soțul ei îi cerea să se întoarcă în mașină. Femeia părea supărată și a explicat recent că fugise din mașină pentru a scăpa de bătăile lui Alex Bodi.