Fratii Corduneanu ar fi fost implicati intr-un scandal chiar in restaurantul lor
Fratii Corduneanu ar fi fost implicati intr-un scandal chiar in restaurantul lor

Este șoc în lumea interlopă după ce s-a aflat că frații Corduneanu din Iași au fost băgați în spital de șeful mafiei din Torino. Cum au fost atacați interlopii, citiți în articolul de mai jos.

Frații Corduneanu, atacați în restaurantul lor din centrul Iașiului de un român care ar fi condus mafia din Torino

Este șoc printre interlopi după ce frații Corduneanu din Iași au fost atacați și băgați în spital de șeful mafiei din Torino, scrie bzi.ro.

Multă lume din Iași vorbește despre faptul că membrii ai clanului Corduneanu au fost atacați de către Viorel Oarză, românul bănuit că a condus mafia din Torino ani întregi. În urma incidentului, Vasilică Corduneanu şi Gheorghe Rusu ar fi ajuns la spital.

Viorel Oarza si fiul sau, Robert
Viorel Oarza si fiul sau, Robert

Cine este Viorel Oarză

Atacul s-ar fi petrecut chiar în restaurantul deţinut de celebrii fraţi Corduneanu. Cel care s-a gândit să le ofere o lecţie rivalilor este nimeni altul decât Viorel Oarza, prietenul de suflet şi vărul lui Cătălin Bacăoanu, alături de fiul lui.

Conflictul ar fi  avut loc la celebra pizzerie deţinută de familia Corduneanu la Sala Sporturilor.

Avocatul atacatorilor nu știe ce s-a întâmplat

Am auzit ca a fost un incident, dar nu știu acum ce s-a întâmplat”, a declarat Radu Irimia, avocatul lui Viorel Oarza.

În urmă cu un an de zile, Viorel Oarză a fost ridicat de ”mascați” alături de fiul său, din Sala Polivalentă. Robert Oarză, zis ”Robi”, a participat la un concurs. Acesta a intrat în ring, unde a boxat, iar tatăl său, Viorel Oarză, a susținut că arbitrul l-ar fi dezavantajat.

De ce a fost ridicat Viorel Oarză de mascați, anul trecut

Potrivit anchetatorilor, Viorel Oarză l-ar fi amenințat pe un arbitru. Oamenii legii au intrat pe fir, i-au ridicat pe Viorel și Robert Oarză și i-au dus la audieri.

Astfel, Viorel Oarză a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști. Ulterior, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au propus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile. Numai că magistrații Judecătoriei Iași au respins propunerea, considerând că nu se impune luarea acestei măsuri.

Acuzațiile, unele ”cusute cu ață albă”

Mai mult, avocatul care îi reprezintă pe cei doi, tată și fiu, susține că acuzațiile sunt ”cusute cu ață albă”.

La audieri, presupusa parte vătămată a declarat că cel care l-ar fi amenințat este Viorel Oarză, asta în condițiile în care nu avea de unde să știe cum îl cheamă pe clientul meu, deoarece nu îl cunoaște. Arbitrii nu au fost din Iași. Totul a fost făcut, de fapt, pe fondul unor presiuni deoarece Robert Oarză nu trebuia să câștige acel meci de box, asta deși a demonstrat că era mai bun”, a precizat avocatul ieșean Radu Irimia.