Nu scapam curand e de mastile de protectie
Nu scapam curand e de mastile de protectie

Vești proaste de la specialiștii din sănătate. Nu scăpăm de masca de protecție curând. Când am putea reveni la viața de dinainte de coronavirus, citiți în articolul de mai jos.

Nu scăpăm de măștile de protecție nici la anul. Cine a făcut anunțul trist

Vești proaste de la specialiști. Nu scăpăm de masca de protecție prea curând. Regulile sanitare de protecție vor continua să fie aplicate chiar dacă campaniile de vaccinare au început în aproape toate ţările.

În acest context, un renumit imunolog este de părere că masca de protecție se va purta și în 2022.

Anul acesta cu siguranta nu se renunta la mastile de siguranta
Anul acesta cu siguranta nu se renunta la mastile de siguranta

Nici la anul nu scăpăm de măștile de protecție

Se pare că masca va fi obligatorie și în 2022. Americanii ar putea să poarte masca de protecție și în 2022, este de părere imunologul Anthony Fauci, director al Institutului Naţional american pentru Alergii şi Boli Infecţioase.

Ştiţi, cred că este posibil să fie cazul. Depinde de ce înţelegeţi prin normalitate”, a spus Anthony Fauci pentru CNN.

Anul acesta ne vom apropia de normalitate

Anthony Fauci a mai spus că, până la finalul acestui an va exista un grad semnificativ de normalitate după ”teribila povară” de anul trecut.

Când vom ajunge la toamnă şi la iarnă, până la sfârşitul anului, sunt de acord cu preşedintele Biden că ne vom apropia de un nivel de normalitate”, a precizat imunologul, care este și consilier medical al preşedintelui Joe Biden.

Masca de protecție ar fi esențială pentru împiedicarea răspândirii virusului ucigaș

De asemenea, Centrul SUA pentru Prevenţie şi Control al Bolilor declară că purtarea măștii de protecție este esențială pentru încetinirea propagării virusului.

Reamintim că actuala administrație a insistat mai mult asupra purtării măștii de protecție față de Administrația Trump.

America nu renunță la masca de protecție

Așadar, în luna ianuarie, președintele Joe Biden a semnat un ordin prin care purtarea măștii este obligatorie pentru cei care călătoresc între state și pe domeniul federal.