Incident neplacut intr-o scoala din Bucuresti
Incident neplacut intr-o scoala din Bucuresti

Incredibil, dar adevărat. Cum s-a prezentat un profesor român la ora online. Profesorul din Capitală a comis-o urât în fața elevilor, în tipul orelor online. Ce s-a întâmplat, citiți în articolul de mai jos.

Apariție șoc în timpul orelor online la o școală din București. Cum a apărut dascălul în fața elevilor săi

Este incredibil, dar adevărat cum s-a prezentat un profesor român, din București, în fața elevilor cărora le-a predat lecții online, scrie rtv.net.

Un profesor de la Școala Centrală din Capitală s-a afișat la orele online doar în lenjerie intimă. În urma acestui incident, părinții au depus plângere la Ministerul Educației.

Incident intr-o scoala din Bucuresti, in timpul orelor online
Incident intr-o scoala din Bucuresti, in timpul orelor online

Ministrul Educației a trimis corpul de control la școala unde a avut loc incidentul

De asemenea, ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a trimis corpul de control la Școala Centrală unde a avut loc incidentul incredibil. În plus, potrivit sursei citate, profesorul a intrat în concediu fără plată. Mai mult decât atât, părinții au declarat că profesorul obișnuiește să jignească elevii constant în rimpul orelor.

Ministrul Educației susține că ministerul Educației are în vedere acest caz, iar profesorul nu se află la primul caz, la prima abatere.

A fost demarată o anchetă la școala respectivă

Acesta a adăugat că plângerea este în anchetă la nivelul inspectoratului și a corpului de control, iar acest exemplu este unul regretabil care trebuie să beneficieze de măsuri în consecință.

În calitate de ministru, n-o să mă antepronunț înainte de finalizarea anchetei. După finalizare, o să mă raportez la maximul de sancțiuni permise de cadrul legal, e cel stabilit în Parlament. Oricât de mult ne-am dori să-l forțăm, suntem obligați să respectăm legea până îl schimbăm”, a declarat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

Ce încurcături a mai făcut dascălul care a apărut în chiloți în fața elevilor săi

Sorin Cîmpeanu pune greșeala profesorului pe criza generată de pandemia de coronavirus, iar profesorul a mai făcut niște încurcături la școală. ”Sunt, din păcate, și astfel de exemple. Îndrăznesc să cred că sunt efecte secundare ale perioadei de criză pandemică. Ministerul Educației are în vedere și acest caz de la Școala Centrală.

Nu e la prima abatere, nu e singura abatere reclamată, e vorba și că a transmis unor părinți rezultatele școlare ale altor elevi. Aceste lucruri sunt în analiză la nivelul inspectoratului și al corpului de control. Înainte să vin aici, am cerut să meargă corpul de control la școala centrală, pentru a verifica situația. E un exemplu regretabil și trebuie să beneficieze de măsuri în consecintă”, a mai spus Sorin Cîmpeanu.