Elena Udrea vrea să plece din nou din țară
Elena Udrea vrea să plece din nou din țară

Condamnată la 8 ani de închisoare în primă instanță, Elena Udrea vrea să plece din țară! Așa le-a spus fostul ministru al Turismului magistraților care judecă astăzi contestația făcută de DNA la decizia de a o lăsa în libertate. Motivul invocat de Udrea pentru plecarea din țară: vrea să rămână însărcinată în Grecia!

Elena Udrea vrea să plece din nou din țară

Elena Udrea află dacă va rămâne sau nu în libertate, după ce DNA a contestat decizia instanței de a o lăsa în libertate, până la decizia finală. Antena 3 susține că Elena Udrea le-a spus magistraților că trebuie să rămână în libertate, deoarece vrea să rămână din nou însărcinată, iar problemele medicale au făcut-o să apeleze la o clinică de fertilizare, însă din afara țării.

Pentru a fi și mai convingătoare, Elena Udrea va prezentat magistraților și o corespondență cu o clinică de fertilizare din Grecia, unde vrea să meargă pentru tratament. Udrea se declară încrezătoare, și chiar dacă Direcția Națională Anticorupție dorește să fie psă sub control judiciar, speră să fie lăsată în libertate, deoarece vrea să își crească fetița. ”Cred că trebuie să fie și o chestie de logică.

Elena Udrea vrea să plece din nou din țară
Elena Udrea vrea să plece din nou din țară

Vrea să rămână însărcinată în Grecia

Judecătorii analizează, într-o astfel de situație, persoana inculpată. Cineva care s-a întors de bunăvoie, având trei dosare pe rol, care a venit special să se judece aici, și cu o mulțime de declarații că vreau să îmi cresc copilul în țară, vreau să stea copilul aici, unde este familia lui.

Elena Udrea vrea sa ramana din nou insarcinataClinica la care se tratează este tot în străinătate

Și eu cred că singura șansă să nu fug în lume cu ani de condamnare după mine este să stau aici, să mă lupt și să obțin achitările pe care cred că legea mi le îngăduie, cred că astea trebuie să fie argumentele care trebuie să îi convingă pe judecători”, a declarat Elena Udrea înainte de a intra în sala de judecată.

Elena Udrea a făcut declarații înainte de a ajunge la instanță și a spus ce așteptări are, deși a fost condamnată în primă instananță la 8 ani de închisoare în dosarul campaniei prezidențiale din anul 2009.

„Sper că se analizează speța și nu contează cine este în complet. M-am întors în țară având dosare pe rol. M-am întors special să particip la aceste procese pentru că cred că singură cale să obțin achitarea pe care o merit este să mă prezint în instanță.

M-am prezentat la fiecare termen, la fiecare dintre dosarele pe care le am pe rol. În continuare cred că decizia instanței (n.r. – de condamnare la 8 ani de închisoare) este profund ilegală, imorală și nedreaptă”, le-a spus Udrea jurnaliștilor, la instanța supremă.