Anamaria Prodan l-a dat in judecata pe Anamaria Prodan
Anamaria Prodan l-a dat in judecata pe Anamaria Prodan

Anmaria Prodan nu se lasă. L-a dat în judecată pe Dennis Man pentru o sumă uriașă de bani după ce acesta s-a transferat la Parma cu ajutorul lui Giovanni Becali.

Anamaria Prodan continuă războiul. Nu se mai ceartă cu verii Becali, ci cu fotbalistul Dennis Man

Anamaria Prodan nu se lasă. L-a dat în judecată pe Dennis Man și cere de la jucătorul Parmei o sumă uriașă de bani.

Dennis Man, în vârstă de 22 de ani, a fost transferat de Parma, de la FCSB, în luna ianuarie 2021, pentru 13 milioane de euro, iar mutarea s-a realizat cu ajutorul lui Giovanni Becali, chiar dacă impresarul fotbalistului era Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan l-a dat in judecata pe Dennis Man
Anamaria Prodan l-a dat in judecata pe Dennis Man

Câți bani îi promisese Gigi Becali Anamariei Prodan

Gigi Becali, patronul de la FCSB, spunea la momentul respectiv că îi va oferi 100.000 de euro Anamriei Prodan, o sumă infimă față de de valoarea comisionului pentru impresari.

Atunci, Anamaria Prodan a lansat atacuri dure la adresa familiei Becali și anunța că îl va da în judecată pe Dennis Man pentru că ar fi încălcat contractul și ar fi apelat la un alt impresar pentru a se transfera.

Anamaria Prodan l-a acționat deja pe Dennis Man în judecată

Asta s-a și întâmplat, scrie wowbiz.ro, care anunță că Anamaria Prodan a depus acțiunea în instanță la data de 25 martie, la Tribunalul Ilfov.

Agentul ar solicita o sumă uriașă din partea jucătorului de la Parma, respectiv 350.000 de euro, după ce acesta ar fi reziliat unilateral contractul cu ea.

Anamaria Prodan crede că Dennis Man a fost obligat să semneze cu Giovanni Becali

Anamaria Prodan e convinsă că Dennis Man a fost obligat să semneze cu Giovanni Becali din cauza datoriei pe care o are la FCSB.

Este vorba despre 85.000 de euro pe care fotbalistul i-a primit de la Gigi Becali ca să-și cumpere apartament, lucru spus chiar de patronul FCSB.

Anamaria Prodan a încetat orice contact cu Gigi Becali

Avocații mei au pregătit totul. Cine a greșit, trebuie să plătească. Mie îmi pare tare rău că s-a ajuns aici, mai ales că am avut o relație deschisă cu Dennis și familia lui. Dar trebuie să îmi fac și eu dreptate”, declara Anamaria Prodan, la începutul lunii martie, potrivit Playsport.

Imediat după izbucnirea conflictului dintre impresară și verii Becali, patronul de la FCSB anunța că va rupe orice legătură cu Anamaria Prodan, inclusiv că-i va forța pe jucătorii de la clubul său care sunt impresariați de soția lui Laurențiu Rghecampf să renunțe la contractele cu agentul.

Anamaria Prodan spune că suma transferului este mai mică, de fapt

La momentul realizării transferului, Anamaria Prodan spunea că suma de 13 milioane anunțată de Gigi Becali este doar pe jumătate adevărată.

FCSB ar fi primit, de fapt, 11 milioane de euro, restul de două urmând a fi încasați ca bonusuri, dar doar în anumite condiții.