Acuzatii grave. O pacienta care a decedat de COVID ar fi fost batuta in spital
Acuzatii grave. O pacienta care a decedat de COVID ar fi fost batuta in spital

STRIGĂTOR LA CER. O pacientă moartă de COVID s-a aflat că a fost și bătută în spital de angajații instituției. Toate detaliile citremurătoare, în articolșul de mai jos.

Pacientă bătută de angajații unei instituții medicale din Gorj. Femeia ar fi murit de COVID până la urmă

Este STRIGĂTOR LA CER ce s-a întâmplat într-un spital din Gorj. O pacientă care a miurit de coronavirus s-a descoperit că a fost și bătută în spital.

Situaţie scandaloasă la Spitalul din Gorj. Procurorii Parchetului de pe langă Judecătoria Targu-Jiu anchetează moartea unei paciente, confirmată cu virusul ucigaș.

Rudele femeii sustin ca femeia a fost batuta in spital de cadrele medicale
Rudele femeii sustin ca femeia a fost batuta in spital de cadrele medicale

Femeia a avut parte de un tratament inuman în spital

Din primele informaţii, se pare că femeia a avut parte de un tratament inuman cât timp a fost internată în spital. Rudele acesteia acuză faptul că a fost bătută de angajaţii insituţiei medicale.

Tatăl victimei a depus plângere penală și a reușit să facă și câteva filmări înainte ca femeia să decedeze. Pacienta, în vârstă de 52 de ani, a murit în luna septembrie a anului trecut și pentru că a fost confirmată cu coronavirus nu i s-a efectuat necropsia. A fost băgată într-un sac pe care era scris COVID și înmormântată după reguli stricte.

Tatăl victimei a făcut dezvăluiri

Avea foarte mari durere şi atunci s-a hotărât să cheme ambulanţa. A fost ridicată de acasă şi trimisă la Urgenţe. Acolo, i-a făcut investigaţiile de rigoare şi au spus că este suspectă de COVID.

A fost trimisă la spitalul Dobriţa, unde atunci era spital suport COVID. A fost internată şi pusă singură într-un salon. Au încuiat-o şi au lăsat-o de izbelişte fără să îi dea niciun fel de tratament medicamentos.

Femeia a fost legată de pat

Fata mea avea foarte mari dureri pentru că avea şi dureri incurabile. A doua seară, pentru că cerea calmante şi medicamente pentru boala pe care o avea. O asistentă, sau mai multe, în loc să o ajute, au legat-o de pat. Dimineaţa am luat legătură cu managerul şi la insistenţele mele s-a dus la fata mea.

Nu i s-a acordat niciun fel de ajutor. A treia zi am făcut un demers la DSP şi după o săptămână am primit o înştiinţare că nu există fapta. Am făcut o plângere penală la procuratura generală, iar ancheta e încă în desfăşurare”, a spus tatăl femeii.