A murit fiica lui Emanuel Isopescu, Cătălina
A murit fiica lui Emanuel Isopescu, Cătălina

Fiica lui Emanuel Isopescu, Cătălina, a încetat din viață, la doar 49 de ani. Tristul anunț a fost făcut pe Instagram, de jurnalista Roxana Voloșeniu. Fiica jurnalistului Emanuel Isopescu a fost celebră la începutul anilor 90, însă a revenit în atenția publicului după ce soțul ei, Oltin Hurezeanu, a participat la emisiunea Exatlon.

A murit fiica lui Emanuel Isopescu, Cătălina

Cătălina Isopescu a lucrat în lumea modei la Munchen și Milano, unde a colaborat cu cele mai mari case de modă. S-a întors apoi în țară, unde a organizat multe prezentări de modă și concursuri pentru fotomodele. A devenit apoi acționar într-o mare firma de publicitate.

Cătălina se alătură acum tatălui său care a murit în anul 2020, la vârsta de 75 de ani. Chiar fiica sa anunța atunci pe Facebook că tatăl său a murit. ”Drepții cu drepții, viii cu viii 3.08.1945-2.09.2020 Tătucă, rămas bun”, scria Cătălina Isopescu anul trecut.

A murit fiica lui Emanuel Isopescu, Cătălina
A murit fiica lui Emanuel Isopescu, Cătălina

Emanuel Isopescu a murit la 75 de ani

În 2011, Isopescu a suferit o operație dificilă la inimă și acuza într-o postare pe Facebook că s-ar fi infectat în spital cu clostridium difficile, o bacterie nosocomiala. Fost jurnalist de investigatii, Emanuel Isopescu a lucrat de-a lungul unei cariere prodigioase la mai toate posturile tv de calibru din Romania și s-a retras din activitate în 2011. Locuia retras în Tulcea unde avea o pensiune.

Jurnalistul avea probleme serioase. Rămăsese singur și făcea un apel emoționant pe Facebook pentru a găsi pe cineva care să-l îngrijească contracost, deoarece se deplasa cu mare greutate.

”Eu am crezut intotdeauna ca F.B. este un for al schimburilor informationale si al intrajutorarii. Am ajuns la mana voastra. Varsta, bolile si propria-mi inconștienta m-au lasat fara picioare”, scria Emanuel Isopescu.