Cati bani face McDonald’s in Romania
Cati bani face McDonald’s in Romania

Câți bani face McDonald’s în România. Ce salarii au angajații care lucrează în cele 80 de restaurante din țara noastră, citiți în articoluil de mai jos.

Ce salarii se dau la McDonald’s. Ce bani a făcut compania americană în România

S-a aflat câți bani face McDonald’s în România. În prezent, rețeaua de restaurante din țara noastră este prezentă în 25 de orașe și are circa 80 de restaurante în toată țara. De asemenea, primul restaurant deschis în România a fost în 1995 iar de atunci, profitul firmei a crescut de la an la an.

Astfel, potrivit listafirme.ro, în 2019, profitul McDonald’ s s-a ridicat la 123.011.743 de lei, la o cifră de afaceri de 926 933 037 lei.

Cati bani castiga McDonald’s în România
Cati bani castiga McDonald’s în România

Salariile diferă de la angajat la angajat

Ce salarii și ce program au angajații part time și full time la McDonalds, este una dintre întrebările pe care mulți dintre clienții restaurantelor și-o pun.

Site-ul undelucram.ro, unul dintre cele mai cunoscute în domeniu, prezintă cele mai impotante joburi oferte de companie. Salariile diferă de la un angajat la altul, în funcție de atribuții și experiența fiecăruia.

Ce beneficii mai au angajații McDonald’s

În plus, angajatul poate beneficia lunar de bonuri de masa, dar și de bonusuri lunare sau anuale. Astfel, în cazul în care vrei să te alături echipei McDonald’s România, trebuie să știi câți bani primești pentru un program prime time, dar și pentru unul full time.

Programul unui lucrător comercial încadrat cu normă întreagă de opt ore de muncă pe zi se ridică la aproximativ 2500 lei net, lunar.

Ce salarii au angajații part-time

Pentru program de patru ore de muncă pe zi, angajații pot încasa aproximativ 1300 de lei net, lunar, potrivit site-ului undelucrăm.ro.

Un manager trainee poate ajunge la 3.000 lei sau 3.500 de lei cu tot cu bonuri de masă, într-o lună bună, în care a lucrat program complet. Iar asta înseamnă ore suplimentare, ore de weekend sau ore de noapte.

Câți angajați are McDonald’s în România

Lucrăm în regim de 24 de ore și oricând poți veni să lucrezi, să îți crești veniturile” după cum declara Irina Ignătescu, director de Resurse Umane în cadrul McDonald’s, potrivit impact.ro.

Sunt circa 5.000 de angajați, avem variații de la o zi la alta. (…) Anul trecut am avut 5.000 de angajări și aproximativ 5.000 de plecări. Turnover-ul de angajați este foarte mare în rândul lucrătorilor comerciali din restaurante, din zona operațională. (…) La noi turnoverul de personal ajunge la 70-80%, la nivel de lucrători”, a mai declarat aceasta pentru site-ul wall-street.ro, în urmă cu un an.