Mirela Vaida, atacata cu carmida
Mirela Vaida, atacata cu carmida

Decizie de ultimă oră a colegilor Mirelei Vaida după atacul cu cărămida, Ce s-a hotărât, citiți în articolul de mai jos.

Ce au decis colegii Mirelei Vaida după atacul cu cărămida. Prezentatoarea TV, măgulită de gest

Decizie de ultimă oră luată de colegii Mirelei Vaida după atacul cu cărămida. Ce s-a hotărât aceștia. Mirela Vaida își revine cu greu după incidentul petrecut la Acces Direct. Din fericire, cei din jurul au făcut un gest minunat față de ea.

Dorind să se asigure că o situație ca cea care a avut loc nu se va mai întâmpla niciodată, colegii Mirelei Vaida au luat o decizie neașteptată. Vasile Muraru, directorul Teatrului de revistă ”Constantin Tănase”, din București, unde vedeta colaborează, a promis să-i asigure o mai bună protecție pe scenă.

Mirela Vaida, protejata de colegii ei
Mirela Vaida, protejata de colegii ei

Mirela Vaida, premieră la teatrul Cosntantin Tănase

”Mirela Vaida tocmai se pregăteşte pentru cea mai nouă premieră a teatrului. Una care se numeşte, cum altfel, . Ea va fi protagonista unui recital muzical pe care-l va susţine, alături de simpaticul nostru coleg, Adrian Enache”, a declarat, Vasile Muraru, directorul general al Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”, potrivit impact.ro.

El a precizat că premiera va avea loc de îndată ce condiţiile actuale, impuse de pandemia de coronavirus, se vor relaxa, iar evenimentele culturale vor fi reluate la scară largă.

Când va putea fi văzut spectacolul

”Intuiţia mea îmi spune că cel târziu la finele lunii mai vom redeschide Grădina de vară din Parcul Herăstrău, cu Mirela Vaida cap de afiş. Ca atare, în serile cu pricina, vom dubla paza. Dacă spectacolul se va juca şi în spaţii închise, şi mă refer aici în primul rând la incinta teatrului, cea de pe , lucrurile se vor simplifica, fiindcă accesul e mult mai ordonat şi mai controlat. La grădină, însă, atenţia noastră va fi mult sporită, iar paza va fi dublată!”, a adăugat acelaşi Vasile Muraru.

Mirela Vaida a fost atacată cu o cărămidă de o femei care a intrat goală în platoru Acces Direct. Din fericire cărămida nu a atins-o pe prezentatoarea TV, însă aceasta a fost șocată de cele întâmplate.

Mirela Vaida, în stare de șoc după atacul cu cărămida

”Sunt în stare de șoc. Am fost atacată, fix când am intrat în platou. Avem un pietroi foarte mare și foarte greu care trebuia să vină în capul meu. A intrat o femeie dezbrăcată complet, pe o ușă lăturalnică, țipa în continuu să îi dau banii.

Primesc foarte multe amenințări de la o femeie pe nume Magdalena Șerban, despre care știți că este criminala de la metrou. Spune mereu că o să plătesc pentru ceea ce i-am făcut la emisiune. M-am speriat, nu am știut ce să fac”, spunea Mirela Vaida, după incredibilul incidentul șocant.