A murit actrita Helen McCrory, care a jucat in celebrul serial ”Peaky Blinders”
A murit actrita Helen McCrory, care a jucat in celebrul serial ”Peaky Blinders”

Actriţa Helen McCrory, cunoscută din serialul ”Peaky Blinders” a murit la vârsta de 52 de ani, a anunţat vineri soţul ei, actorul Damian Lewis. Actrița mai era cunoscută și după ce a jucat în nu mai puțin de trei filme „Harry Potter”.

A murit actrița Helen McCrory, care a jucat în celebrul serial ”Peaky Blinders”

Actorul Damian Lewis este cel care a anunțat dispariția timpurie a soției sale. Acesta a postat un mesaj trist pe Twitter. ”Cu inima frântă anunţ că, după ce a luptat eroic cu cancerul, frumoasa şi minunata femeie care este Helen McCrory a murit, liniştită, acasă, înconjurată de un val de iubire din partea familiei şi prietenilor”.

Născută la Londra, pe 17 august 1968, Helen McCrory şi-a început cariera în teatru. A jucat cu Royal Shakespeare Company şi Almeida Theatre, dar şi la Donmar Warehouse, în regia unora ca Roger Michel şi Sam Mendes.

Avea doar 52 de ani

Actrița jucat în numeroase producţii de televiziune, între cele mai recente, „Peaky Blinders”, show de succes lansat în 2013 în care interpreta rolul mătuşii Polly.

Pe marile ecrane a putut fi văzută, între altele, în „Casanova”, „The Queen”, „Becoming Jane”, „Flashbacks of a Fool”, „Hugo” şi „Skyfall”.