Dan Barna a început ”campania electorală” pentru vaccinare
Dan Barna a început ”campania electorală” pentru vaccinare

Dan Barna vrea să-i scoată la vaccinare pe cei care se uita la Taraf TV. Vicepremierul României spune că ar trebui să fie ușor, această categorie de românii trebuind să fie păcălită ca și la vot, în campaniile electorale.

Dan Barna a început ”campania electorală” pentru vaccinare. Vrea să aducă privitorii de Taraf TV la imunizare

Dan Barna vrea să-i scoată la vaccinare pe cei care se uita la Taraf TV. Vicepremierul României spune că ar trebui procedat ca și în cazul campaniilor electorale, atunci când cei ce se uită la Taraf Tv sunt convinși să voteze cu un partid sau altul.

Dan Barna le cere colegilor de partid, precum și celor din opoziție, să procedeze exact ca în campaniile electorale.

Publicul Taraf TV este rugat sa mearga la vaccinare
Publicul Taraf TV este rugat sa mearga la vaccinare

Politicienii promit multe în campaniile electorale și nu fac nimic

Este cunoscut faptul că politicienii dau tot ce au mai bun în ei, promit multe după care uită ce au spus, în timp ce cer votul oamenilor. Așa ar trebui să se procedeze și în cazul vaccinării.

Astfel, vicepremierul Dan Barna a spus că a cerut primarilor USR-PLUS, dar îi îndeamnă şi pe cei ai opoziţiei, să se implice în campania de vaccinare, care este în punctul unde trebuie să ajungă la românii mai puţin interesaţi sau indecişi.

Cum vrea Dan Barna să îi momească pe privitorii de Taraf TV în sălile de vaccinare

”Am adresat public tuturor primarilor sa se implice in campania de vaccinare. Trebuie sa reinventam o alta campanie pentru oamenii care poate nu se uita la o emisiune politica, poate se uita la Taraf TV si trebuie sa ducem aceasta campanie la poarta sau la usa lor.

Primarii au un rol critic si fac si acum un apel catre toti primarii, si ai opozitiei, sa se concentreze pe promovarea vaccinarii, pentru ca este singura sansa sa revenim la o viata normala.

Trasul de mâneca cunoscuților

Restrictiile au inceput intr-o ordine graduala si vor fi retrase, speram din 1 iunie, odata ce numarul de vaccinati va creste. De aceea e important ca fiecare dintre noi sa mai traga de maneca cate un vecin, cate un prieten, cate o ruda, care ori nu au fost interesati de subiect, ori nu sunt convinsi.

Le-am spus primarilor USR-PLUS sa priveasca aceasta campanie ca pe una electorala, cand sunt foarte creativi. Am vazut capacitatea lor de a ajunge la oameni, acum trebuie doar sa inlocuiasca voteaza-ma cu vaccineaza-te. S-a vazut ca au aceasta capacitate de a atrage oamenii”, a precizat Dan Barna.