USR-PLUS face o propunere socanta pentru Ministerul Sanatatii
USR-PLUS face o propunere socanta pentru Ministerul Sanatatii

S-a aflat pe cine ar dori să numească USR-PLUS pentru conducerea Ministerului Sănătății, după ce Vlad Vociulescu a fost demis de premierul Florin Cîțu! Este o adevărată criză politică în România, după ce miniștrii USR se pare că se pregătesc să își dea demisiile, pentru a pica Guvernul Cîțu.

USR-PLUS face o propunere șocantă pentru Ministerul Sănătății

Sunt negocieri chiar în acest moment la Palatul Victoria, unde Dan Barna a ajuns în urmă cu scurt timp. Miniștrii USR-PLUS boicotează din nou ședința de guvern condusă de premierul Florin Cîțu, pe care nu îl mai vor la conducerea Guvernului.

USR-PLUS cer partenerilor de guvernare de la PNL retragerea sprijinului politic pentru premierul Florin Cîțu, care l-a demis pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu. Ministrul a făcut mai multe gafe care au îngrozit opinia publică.

USR-PLUS face o propunere socanta pentru Ministerul Sanatatii
USR-PLUS face o propunere socanta pentru Ministerul Sanatatii

Gafele lui Vlad Voiculescu

Acesta a fost surprins fără mască de protecție pe holurile Parlamentului, după care a evacuat la 12 noaptea Spitalul Foișorul de Foc pentru a-l face suport covid, iar pacienți operați chiar și de două ore au fost nevoiți să plece acasă. Vlad Voiculescu a dat dovada mai apoi că ar fi singurul român care nu știa că cei 25.000 de morți de coronavirus au fost înmormântați dezbrăcați. Picătura care a umplut paharul a fost însă ordinul care schimba criteriile după care vor intra în carantină orașe din România, fără să se consulte cu nimeni, nici măcar cu premierul Florin Cîțu. Acesta a aflat după ce ordinul a fost publicat în Monitorul oficial.

Cu toate acestea, USR-PLUS se pare că este pregătit pentru a numi la conducerea Ministerului Sănătății, într-un alt guvern, nu cel condus de Florin Cîțu, pe nimeni altul decât pe Vlad Voiculescu, potrivit unor surse citate de România TV.