Anastasia Lugovaya a fost batuta si violata in tren
Anastasia Lugovaya a fost batuta si violata in tren

O prezentatoare TV a fost bătută şi violată în tren. Despre cine este vorba, citiți în articolul de mai jos.

O prezentatoare TV din Ucraina a fost violată și bătută în trenul în care călătorea alături de fiul ei

O cunoscută prezentatoare TV din Ucraina a fost bătută şi violată în tren. Grozăvenia s-a întâmplat în timp ce femeia călătorea de la Mariupol la Kiev, împreună cu fiul ei. Nenorocirea a avut loc pe 1 august 2020, între timp atacatorul decedând în închisoare.

Anastasia Lugovaya, vedeta postului de televiziune ucrainian Inter, a avut parte de momente de groază anul trecut, când un bărbat pe nume Vitaliy Rudzko, îmbrăcat doar în chiloți, a intrat în compartimentul trenului în care prezentatoarea TV călătorea împreună cu băiatul ei.

Femeia l-a convins pe agresor să ducă copilul în alt compartiment

Anastasia Lugovaya l-a convins pe agresor să îl ducă pe fiul ei în alt compartiment, deoarece acesta începuse să ţipe. Vedeta s-a speriat foarte tare, pentru că văzuse cuţitul bărbatului şi se temea pentru viaţa ei. După ce a rămas singură cu agresorul prezentatoarea TV a fost bătută și violată. Femeia a găsit după un otiv ca să scape din măinile agresorului.

L-am auzit pe fiul meu plângând și m-am gândit că acesta va fi un prilej de evadare. Așa că i-am spus că trebuie să merg la fiul meu pentru a-l opri din plâns, deoarece poate trezi pe toți cei din tren. A fost de acord, dar a spus că va veni din nou.

Anastasia Lugovaya a găsit ajutor abia în al doilea vagon

L-am luat pe fiul meu și am fugit amândoi desculți pentru a obține ajutor. Am fugit direct la controlor. Dar dormea ​​și nu a deschis ușa. Am bătut la ușa tuturor. Din păcate, nimeni nu a răspuns să mă ajute. L-am văzut alergând spre noi. Am fugit la controlorul celuilalt vagon. Atunci am fost în cele din urmă salvați”, a scris Anastasia pe reţelele de socializare.

Vitaliy Rudzko a fost arestat și reținut, dar Anastasia a continuat să se teamă pentru viața ei.

Fiul prezentatoarei a rămas șocat după cele întâmplate

Fiul ei a avut nevoie de ajutor psihologic și a decis să țină un jurnal pe Instagram despre experiențele sale, vorbind despre violență. Atacatorul a murit în închisoare pe 13 aprilie.

Nu voi fi prea emoționantă, dar vreau să spun că frica în care am trăit în tot acest timp, care m-a făcut să-mi fac griji despre ce s-ar întâmpla dacă Rudzko ar ieși din închisoare, dacă m-ar găsi… Această teamă a murit odată cu el”, a scris prezentatoarea pe Instagram, potrivit Daily Star. Anastasia Lugovaya a dat în judecată căile ferate ucrainene pentru incident.