Diana Sosoaca s-a vaccinat cu un ser pur romanesc
Diana Sosoaca s-a vaccinat cu un ser pur romanesc

Diana Șoșoacă s-a vaccinat. Incredibil ce vaccin a ales senatorul independent. Cu ce a ales să se imunizeze Diana Șoșoacă, citiți în articolul de mai jos.

Diana Șoșoacă s-a vaccinat, a făcut chiar și rapelul. Ce ”vaccin a folosit”

Incredibil, dar adevărat. Diana Șoșoacă a anunțat că s-a vaccinat împotriva coronavirusului. În comparație cu alți politicieni, senatorul independent a spus că a ales pentru imunizare un vaccin pur românesc.

Diana Şoşoacă a făcut noi declaraţii controversate despre vaccinare, sâmbătă, în direct la România TV. Senatoarea exclusă din AUR a spus că „trebuie să ai grave probleme de logică să te vaccinezi” şi a spus că ea a apelat la horincă, „adevăratul vaccin românesc„.

Diana Sosoaca spune ca s-a vaccinat cu horinca si ca a facut si rapelul
Diana Sosoaca spune ca s-a vaccinat cu horinca si ca a facut si rapelul

Ce a anunțat Diana Șoșoacă despre vaccinarea ei

Diana Şoşoacă a dezminţit informaţia potrivit căreia s-ar fi vaccinat cu unul dintre vaccinurile anti-COVID existente pe piață. Senatorul independent a amintit că a fost la toate protestele şi s-a îmbrăţişat cu toată lumea.

M-am îmbrăţişat cu toată lumea. Am fost la toate protestele. Să mă ferească Dumnezeu să ajung în stadiul ăla în care să nu mai am minte şi să mă vaccinez cu tâmpenie pentru un virus pentru care rata de însănătoșire de de 99,77%. Trebuie să ai grave probleme de logică să te vaccinezi!”, a declarat Diana Şoşoacă.

Diana Șoșoacă a ascultat sfaturile unui academician român în ceea ce privește vaccinarea

În plus, senatorul Diana Şoşoacă a dezvăluit că a urmat sfatul unui academician din Maramureş şi că s-a vaccinat cu vaccinul românesc numit horincă.

M-am vaccinat împotriva prostiei şi acest vaccin se găseşte în bibliotecă. M-am vaccinat cu adevăratul vaccin românesc. Se numeşte horincă! Este maramureşean. Dacă vreţi să vă vaccinaţi într-adevăr, luaţi o gură de horincă, după care a doua zi faceţi rapelul şi să spun că un an de zile vă trataţi şi nu mai aveţi nicio treabă cu niciun virus şi nicio gripă!

Rapelul la vaccinul Dianei Șoșoacă se face chiar a doua zi

Aşa mi-a spus un academician: Diana, vaccinează-te că eşti în Maramureş! Cu horincă, draga mea, şi a doua zi ia rapelul!

Nu beau, dar cei din Maramureş se vaccinează cu un pahar de horincă şi nu se îmbolnăvesc. Acolo nu se poartă botniţă, oamenii sunt liberi. Au rămas aceeaşi daci liberi”, a mai precizat Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă se opune vaccinării anti-coronavirus la copii

De asemenea, Diana Şoşoacă a declarat că se opune vaccinării copiilor împotriva coronavirusului. De profesie avocat, senatorul independent vrea să ceară despăgubiri de cinci milioane de euro în caz de deces după imunizarea cu oricare dintre vaccinurile anti-COVID.

Diana Şoşoacă a reacţionat în acest fel, după ce colonelul Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei de vaccinare din România, a anunțat că autorităţile se pregătesc şi pentru vaccinarea copiilor. Senatoarea a spus că se opune vehement acestui demers.

Ce intenționează Diana Șoșoacă în privința lui Valeriu Gheorghiță

Cu acest vaccin niciodată. Şi vă spun şi de ce: domnul colonel Gheorghiţă mă întreb cum a ajuns colonel la 30 de ani, când alţii au ieşit la pensie şi nu sunt colonei, dar o să aflu când o să ajung să conduc România”, a afirmat senatoarea.