Yoannes si Naricsa Moisa, noi probleme in cuplu
Yoannes si Naricsa Moisa, noi probleme in cuplu

Narcisa Moisa, în stare de șoc. Yoannes o înșală cu cea mai bună prietenă. Despre cine este vorba, citiți în articolul de mai jos.

Yoannes o înșală pe Narcisa Moisa cu cea mai bună prietenă a ei. Cine este focoasa brunetă care s-a băgat în căsnicia lor

Manelista Narcisa Moisa este în stare de șoc. Soțul ei, Yoannes, o înșală cu cea mai bună prietenă a ei.

Yoannes și Naba formează oare cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc, se întreabă spynews.ro. Cei doi s-au postat în mediul online în ipostaze controversate, iar fanii nu s-au putut abține și au făcut comentarii uluitoare.

A înlocuit-o Yoannes pe Narcisa Moisa cu Naba?

Dacă a înlocuit-o Yoannes pe Narcisa cu Naba doar el știe, însă imaginile pe care le-au postat cei doi vorbesc de la sine. Naba a făcu timediat lămuriri cu privire la relația dintre ea și Yoannes. Iată cum s-au afișat cei doi și ce le-a dat de gândit fanilor.

Yoannes și Naba au făcut mai multe filmulețe pe TikTok, dar și pe Instagram, în care păreau extrem de apropiați, fără niciun fel de reținere.

Naba Salam, postări controversate cu Yoannes pe TikTok

Naba Salem a postat pe contul său oficial de Tik-Tok un filmuleț cu Yoannes, încă soțul Narcisei Moisa, având ca fundal sonor o melodie de dragoste.

De asemenea, în unul din videoclipuri putem observa cum Yoannes o atinge de mai multe ori pe picior pe Naba Salem, ba chiar, la un moment dat, îi sărută mâna și mai apoi o ia în brațe.

Fanii l-au certat pe Yoannes pentru ce a făcut

Fanii au răbufnit și au lăsat sute de comentarii în care l-au ”certat” pe Yoannes pentru că ar fi înlocuit-o pe Narcisa cu Naba Salem.

Naba Salem este cunoscută drept una din cele mai sexy domnișoare din lumea manelelor, fiind consacrată de un show de televiziune la care a participat, iar mai apoi apărând în nenumărate videoclipuri ale maneliștilor.

Yoannes și Naba, drăgăstoși pe melodia lui Bogdan de la Ploiești

Yoannes și Naba s-au filmat și pe piesa lui Bogdan de la Ploiești, colegul lor de breaslă, dar și pe alte piese care au în prim-plan sacrificiul pentru iubire.

Se pare că Yoannes, chiar în preajma Sărbătorilor Pascale, a tradat-o pe cea care i-a fost alături de la vârsta de 17 ani și care este mama fiului său.

Naba se jură că nu vrea să i-l sufle Narcisei pe Yoannes

La câteva minute după ce Naba Salem a postat filmulețele cu Yoannes, secțiunea de comentarii a explodat, iar focoasa brunetă a oferit câteva lămuriri cu privire la legătura dintre ea și soțul Narcisei Moisa.

Naba Salem a explicat că ea este prietenă foarte bună, atât cu Narcisa Moisa, cât și cu Yoannes și că videoclipurile au fost, de fapt, doar o ”joacă” de-a lor.