Sile Camataru, infectat cu coronavirus in inchisoare
Sile Camataru, infectat cu coronavirus in inchisoare

Sile Cămătaru, infectat cu covid în închisoare. A fost internat de urgență. Interlopul suferă și de alte afecțiuni cronice.

Sile Cămătaru, infectat cu coronavirus în închisoare. a ajuns de urgență la spital

Temutul Sile Cămătaru a trecut prin momente de groază în închisoare după ce s-a infectat cu coronavirus, scrie spynews.ro. Fratele lui Nuțu Cămătaru a necesitat internare de urgență.

Închis într-un dosar de proxenetism, Vasile Balint, alias Sile Cămătaru este ultimul dintre liderii celebrului clan care se mai află în detenție.

Sile Camataru s-ar fi luptat cu coronavirusul in puscarie
Sile Camataru s-ar fi luptat cu coronavirusul in puscarie

Sile Cămătaru suferă și de alte boli cronice

Încă de când a fost închis, Sile Cămătaru a reclamat problemele grave de sănătate, în condițiile în care, trecut deja de prima tinerețe, acesta are diabet, dar este chinuit și de probleme cardiace.

Presa scria, cu doi ani în urmă, că Sile Cămătaru se plângea de faptul că viața lui ar fi pusă în pericol în mod intenționat, după ce, în contextul problemelor sale de sănătate, fusese transferat de la Penitenciarul Jilava tocmai la Mioveni, la 130 de kilometri de București, fapt care îi împiedica familia să-l viziteze și să-i aducă pachete, pentru a beneficia de o îngrijire mai bună.

Sile Cămătaru a fost internat într-un spital penitenciar covid

Surse din anturajul acestuia au dezvăluit că, de curând, acesta ar fi fost depistat și cu coronavirus.

Potrivit protocolului în penitenciare, deținutul bolnav ar fi fost mutat, de urgență, într-un spital penitenciar COVID, unde a primit tratament de specialitate, mai ales că are unele comorbidități care i-ar fi putut complica starea de sănătate.