Dana Budeanu, facuta Knock-out de libraria Diverta
Dana Budeanu, facuta Knock-out de libraria Diverta

Dana Budeanu a fost făcută Knock-out de librăria Diverta, cu propriile sale arme! Designerul vestimentar a spus că nu va mai cumpăra niciodată cărți de la Diverta și de la Curtea Veche, după ce a aflat de campania lansată de acestea. Persoanele vaccinate erau răsplătite pentru curajul lor cu o carte gratis la alegere, în rețeaua de librării.

Dana Budeanu, făcută Knock-out de librăria Diverta

Așa suna anunțul Diverta: ”Vaccin = o carte gratuită = o lume mai frumoasă Le mulțumim celor care au dat dovadă de curaj în pandemie și dorim să ne arătăm aprecierea printr-un mic gest celor care s-au vaccinat sperând să redeschidă lumea”, a anunțat lanțul de librării.

Cărțile oferite sunt de la editura Curtea Veche Publishing, iar oamenii pot alege dintre cărți „de ficțiune, non-ficțiune și cărți de copii, în stocul disponibil”, se arată în anunțul postat de Diverta.

Dana Budeanu, facuta Knock-out de libraria Diverta
Dana Budeanu, facuta Knock-out de libraria Diverta

Dana Budeanu, supărată pe Diverta

Replica a venit imediat din partea Danei Budeanu, care se știe că este împotriva vaccinării și ar face orice să convingă cât mai multă lume să nu se vaccineze. ”NU MAI CUMPĂR ÎN VIAȚA MEA NICIO CARTE EDITATA CURTEA VECHE ȘI NIMIC DE LA DIVERTA! FATAILOR! MARS!”, a fost mesajul  Danei Budeanu.

Ei bine, chiar dacă nimeni nu se aștepta la așa ceva, Dana Budeanu a primit un răspuns care le-a descrețit frunțile tuturor, mai puțin Danei Budeanu.

Și-a găsit nașul?

”Ne pare rău că am pierdut un cititor. De fiecare dată când unul dintre voi pleacă din comunitate, o luăm foarte în serios. @danajustlove (și orice alt membru care pleacă cu ea), o să ne lipsiți.

-PENTRU ĂȘTIA CARE RĂMÂN-

NU UITAȚI, FĂTĂLĂILOR ȘI AMEȚITELOR, CĂ PERSOANELE VACCINATE ÎNTRE 7-16 CU PRIMA DOZĂ POT MERGE ÎN ORICE MAGAZIN @divertaro DIN BUCUREȘTI SĂ-ȘI ALEAGĂ O CARTE MOCANGEALĂ.

AVEM 3 CATEGORII DE CĂRȚI: FICȚIUNE, NON-FICȚIUNE ȘI CĂRȚI PENTRU COPII. PUTEȚI ALEGE DOAR CATEGORIILE, NU ȘI CĂRȚILE.

CAMPANIA SE DESFĂȘOARĂ DE MÂINE (MARȚI 11 MAI) PÂNĂ DUMINICĂ 16 MAI. NU MAI PUTEȚI VENI LA MOCANGELI DUPĂ.

-MARȘ LA DIVERTA!-”, este mesajul care a stârnit hohote de râs pe internet! Rămâne de văzut dacă Dana Budeanu va mai avea tăria să răspundă la un așa comentariu.