Simona Halep s-a accidentat in meciul cu Angelique Kerber
Simona Halep s-a accidentat in meciul cu Angelique Kerber

Simona Halep, abandon în meciul cu Angelique Kerber. S-a accidentat grav. Toate detaliile, în articolul de mai jos.

Simona Halep s-a accidentat în turul II al turneului de la Roma, în meciul cu Angelique Kerber. Sportiva a părăsit terenul într-un picior

Simona Halep a abandonat meciul cu Angelique Kerber. Sportiva noastră s-a accidentat grav la un picior. Simona Halep, 29 de ani, locul 3 WTA, a abandonat în turul II al turneului de la Roma, în meciul de miercuri cu nemțoaica Angelique Kerber, 33 de ani, locul 26 WTA, la scorul de 6-1, 3-3.

Simona Halep s-a accidentat din senin, fără să fi acuzat dureri înainte.

Simona Halep s-a ranit la picior
Simona Halep s-a ranit la picior

Sportiva noastră a simțit o durere puternică în gamba stângă

Când a vrut să lovească o minge trimisă de Angelique Kerber, Simona Halep a simțit o durere la gamba stângă și a cerut intervenția fizioterapeutului, care nu i-a putut pune pe loc un diagnostic.

Nu știu ce s-a întâmplat. N-am făcut nimic”, a fost reacția Simonei Halep. Simona Halep a părăsit terenul într-un picior.

Era a 14-a întâlnire cu Angelique Kerber

Confruntarea din turul secund al competiției WTA 1000 de la Roma va consemna a 14-a întâlnire directă dintre Simona Halep și Angelique Kerber, inclusiv în jocurile din Fed Cup, românca având avantaj minim, 7-6.

Cel mai recent duel direct a avut loc în 2019, la Eastbourne, în sferturi, unde jucătoarea din Germania s-a impus în două seturi, 6-4, 6-3.

Cu cine ar fi jucat Simona Halep dacă trecea de Angelique Kerber

Învingătoarea duelului Simona Halep – Angelique Kerber va juca împotriva sportivei care se va impune în confruntarea dintre Jelena Ostapenko (49 WTA) și Ajla Tomljanovic (80 WTA).

E o tragere la sorți destul de grea, iar mereu când am jucat contra ei am avut meciuri complicate. Aștept o confruntare dură, așa că vreau să dau tot ce am mai bun. Fiecare dintre noi are șanse la victorie, nu există o favorită”, a spus Simona Halep.