Gigi Becali si-a ales la echipa un om credincios
Gigi Becali si-a ales la echipa un om credincios

FCSB are nou antrenor. Gigi Becali a făcut anunțul surpriză după ce Mariu Șumudică a refuzat să vină la conducerea FCSB. Cine este noul antrenor, vedeți în rândurile de mai jos.

Gigi Becali are antrenor la echipă. Incredibil cum a fost ales noul selecționer

FCSB are nou antrenor, Gigi Becali făcând anunțul surpriză și spunând că totul a fost deja semnat. Toni Petrea a refuzat să mai antreneze echioa roș-albastră, iar Gigi Becali a încercat să îl aducă la echipă pe Marius Șumudică, însă acesta a refuzat oferta latifundiarului din Pipera.

Astfel, patronul de la FCSB a dezvăluit, într-o intervenție la Digi Sport Special, că, Dinu Todoran a semnat deja contractul, urmând ca din startul sezonului viitor să fie antrenorul primei echipe.

Dinu Tudoran, noul antrenor al FCSB
Dinu Tudoran, noul antrenor al FCSB

Cum a ajuns Dinu Tudoran să antreneze FCSB

Gigi Becali a spus că, inițial, Mihai Stoica îl contactase pe Dinu Todoran pentru a antrena de centrul de copii și juniori, însă, după ce patronul FCSB a aflat că acesta este un om credincios și apropiat de biserică, a decis că trebuie să-l numească antrenorul principal la echipa mare.

Am ales un antrenor, un om sincer, pe criteriu de om bun, pe Dinu Todoran. I-am spus lui Meme să-l sune, ca să-l punem la Academie.

Dinu Tudoran merge la biserică. Acest criteriu a fost de bază pentru Gigi Becali

L-a sunat și i-a zis că e la biserică pentru că e sărbătoare mare. Dacă era la biserică, atunci am zis că nu-l punem la Academie, ci direct la prima echipă. L-am chemat, a venit, a semnat”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport Special.

Dinu Todoran, tehnician de 42 de ani, a mai antrenat la FC Voluntari, echipa U19 și prima formație, și la CSM Slatina, formație de care la care s-a retras în luna martie a acestui an, deși o preluase în decembrie 2020.

Dinu Tudoran, două meciuri în Liga I

La nivelul primei Ligi, Dinu Todoran a antrenat în nouă meciuri FC Voluntari.

Gigi Becali a povestit că în alegerea lui Dinu Todoran a contat cel mai mult valoarea umană, competența profesională fiind lăsată, mai degrabă, pe loc secund.

Decât să câștig cu un om rău, mai bine pierd cu un om bun

Voi mă știți pe mine cum sunt. Eu nu merg pe valoarea profesională, ci pe valoarea umană. Așa fac eu și mi-a mers bine în viață. Decât să câștig cu un om rău, mai bine pierd cu un om bun.

Jucătorii nu gândesc ce antrenor e. Ei, când au semnat un contract, au gândit că semnează pe trei ani, pe patru ani, pe cinci ani. Ei nu au semnat că ne dă un antrenor sau altul”, a recunoscut Gigi Becali.