Mama lui Florin Citu a murit
Mama lui Florin Citu a murit

Premierul Florin Cîțu este în doliu. A pierdut cea mai dragă persoană din viața lui. Cine este această persoană, citiți în articolul de mai jos.

Florin Cîțu este în doliu. Mama premierului a fost răpusă de o boală incurabilă

Premierul Florin Cîțu este în doliu. A pierdut cea mai dragă persoană. Mama lui Florin Cîțu a decedat în urma unei boli incurabile.

Mama premierului a murit vineri seară, din cauza unei boli incurabile. Premierul se afla în vizită la un centru de vaccinare drive-thru din Baia Mare în momentul în care a primit cumplita veste.

Florin Citu este in doliu. Mama lui a decedat
Florin Citu este in doliu. Mama lui a decedat

Elena Cîțu a decedat, probabil, de cancer

Elena Cîțu suferea de o boală incurabilă. Astfel, premierul și-a anulat programul pentru ziua de sâmbătă, atuni când trebuia să participe la prima etapă a circuitului Grand Chess Tour™️ 2021 – Superbet Chess Classic Romania 2021.

Premierul se afla la Baia Mare,  în momentul în care a aflat vestea cumplită, scrie romaniatv.net. Acesta s-a întors imediat la Bucureşti şi şi-a anulat tot programul pentru ziua de sâmbătă.

Primul ministru vizita un centru de vaccinare când a primit vestea tristă

Reamintim că primul-ministru a fost în vizită la centrul de vaccinare drive-through de la Baia Mare, unde a fost întâmpinat de un protestatar care i-a făcut numai reproșuri pe motiv că numirile din funcțiile publice sunt făcute politic.

Florin Cîțu a stat minute întregi de vorbă cu protestatarul și i-a ascultat nemulțumirile, iar la final i-a promis că se va rezolva problema și că nu va mai fi nevoie să protesteze.

Cu ce pancartă îl aștepta protestatarul pe Florin Cîțu

Bărbatul se afla în Piața Libertății și ținea în mână o pancartă pe care scria ”Stop numirilor politice în funcțiile publice!”, în momentul sosirii lui Florin Cîțu.