Povestile de dragoste ale Simonei Halep
Povestile de dragoste ale Simonei Halep

Simona Halep s-a ferit de lumina reflectoarelor cât de mult a putut, preferând să ”vorbească” doar pe terenul de tenis. Chiar dacă și-a ținut viața privată departe de ochii curioșilor, au apărut informații despre iubirile Simonei Halep, până la Toni Iuruc, cu care urmează să se căsătorească.

Poveștile de dragoste ale Simonei Halep

Cel mai cunoscut bărbat care a cucerit-o pe Simona Halep este Costa, fiul lui Teia Sponte, fostul vicepresedinte de la FCSB si un apropiat al lui Gigi Becali. Își făceau vacanțele în Dubai și păreau că se simt foarte bine. Chiar dacă era machidon, la fel ca Simona Halep, iar relația părea că se îndreptă spre altar, cei doi s-au despărțit fără prea multe explicații.

Tenismena s-a consolat la scurt timp în brațele unui jucător de tenis. Simona Halep a făcut cunoștință cu Radu Barbu prin intermediul antrenorului său de-atunci, Andrei Mlendea. Chiar dacă împărtășeau pasiunea pentru tenis, soarta le-a fost potrivnică, iar cei doi tineri și-au spus adio. Poveștile de dragoste ale Simonei Halep nu s-au comparat însă cu cea pe care o împărtășește cu Toni Iuruc.

Cum l-a întâlnit pe Toni Iuruc

Simona Halep și-a întâlnit iubirea vieții într-un club din Mamaia. Omul de afaceri era rudă cu patronul clubului respectiv și a făcut primul pas. Se pare că a fost iubire la prima vedere. Prima dată s-au afișat în anul 2019, imediat după ce Simona Halep a câștigat în premieră legendarul turneu de Grand Slam de la Wimbledon, după ce a trecut în finală de Serena Williams.

De-atunci sunt de nedespărțit. S-au logodit, iar acum urmează nunta. Ar fi vrut să se căsătorească încă de anul trecut, însă pandemia de coronavirus le-a pus bețe-n roate. Cu toate acestea, se pare că familia Simonei Halep nu este de acord deloc să-l aibă ca ginere pe Toni Iuruc. Omul de afaceri a mai fost însurat de două ori și este cu 13 ani mai mare decât Simona Halep. În plus, nu știe exact dacă copilul născut de fosta lui parteneră de viață este al său sau al amantului.

De ce nu-l vor părinții Simonei Halep pe Toni Iuruc de ginere

Simona Halep și Toni Iuruc au trecut peste toate aceste probleme și s-au mutat recent în vila din Primăverii, pe care campioana a renovat-o. Se pare că acolo își vor crește și copiii. Și vor fi câțiva copii, deoarece Simona Halep a spus de atâtea ori că iubește copiii și vrea o familie cât mai mare.

Chiar Simona Halep a spus că viața bate tenisul și a recunoscut că un copil ar însemna mai mult decât toate realizările sale în tenis, care nu sunt puține deloc! ”Să am un copil! Cred că o să depășească orice senzație pe care am avut-o eu în tenis. Am spus-o mereu: viața mea bate tenisul. Am trăirile mele, împlinirile mele, iar tenisul este ca o completare. Este ceva ce mi-am dorit să fac și mi-am dedicat toata viata acestui sport, dar ramane limitat, adică nu poate să ia fața vieții mele.

Aici nu e ca-n tenis. Orice fac în viață, am un plan. Dar, ajustez orice plan de-al meu persoanei de lângă mine, familiei și așa mai departe. Am învățat, oarecum, în ultimul an să trăiesc zi de zi și să mă bucur de fiecare zi. M-am maturizat și sunt împlinită”, a spus  Simona Halep.