Viol in grup la Ploiesti
Viol in grup la Ploiesti

Tânără de 18 ani legată de clanța ușii și violată de 12 bărbați. Tragedia a avut loc la Ploiești după ce tânăra a fost inivitată la o petrecere de două adolescente.

Coșmarul unei tinere din Ploiești. A fost violată de toți participanții la o petrecere. Două minore, martore la orgie

Tânără de 18 ani legată de clanța ușii și violată de 12 bărbați. Tragedia a avut loc la Ploiești, unde tânăra a fost atrasă în capcană de două adolescente. Acestea au invitat-o pe tânără la o petrecere într-un apartament din Ploiești.

Acolo, s-a consumat foarte mult alcool după care toți bărbații de la petrecere au violat-o pe tânăra de 18 ani. După ce aceasta a încercat să scape, agrsorii au legat-o pe aceasta de o clanță a ușii.

Cativa dintre vionvati au fost retinuti
Cativa dintre vionvati au fost retinuti

14 persoane au ajuns la audieri

Potrivit Biroului de presă al Poliţiei Prahova, 14 persoane au fost aduse la audieri, printre care şi cele două adolescente de 15 ani care au convins victima să vină la petrecere. 12 bărbaţi au fost puşi sub acuzare în acest caz. Acestora li se aduc acuzaţii de viol şi lipsire de libertate.

Trei tinere din Prahova, dintre care două minore, au fost arestate preventiv joi, 10 iunie, pentru 30 de zile sub acuzațiile de lipsire de libertate și complicitate la viol, în cazul tinerei de 18 ani sechestrată într-un apartament din Ploiești unde a fost bătuta și violata de mai mulți bărbați. Împreună cu cele trei femei au fost arestați preventiv și trei bărbați care au violat-o pe tânără.

Cine sunt cei reținuți în cazul violului de la Ploiești

Georgiana Alexandra Burbutan – zisă Fashion, Naomi Burcioiu, Bianca Dumitru – zisă Barbie, Cristian Robert Nitu – zis ”Grecu”, Alin Vasile George – zis ”Sorin” și Catalin Ionut Gheorghe – zis Pui au fost reținuți de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiesi și ulterior arestați preventiv, în cursul zilei de joi, 10 iunie. Măsura a fost dispusă de Judecătoria Ploiești, dar nu este definitivă.