Politistul Christan Ciocan a facut circ cu colegii sai, dupa ce a incalcat legea de 7 ori
Politistul Christan Ciocan a facut circ cu colegii sai, dupa ce a incalcat legea de 7 ori

Christan Ciocan, fost purtător de cuvânt al Poliției Române, a fost prins cu ocaua mică de către colegii săi polițiști. Polițistul vedetă, care era prezent mai mereu pe la mai toate televiziunile, a încălcat legea de nu mai puțin de 7 ori, iar pentru asta a primit o amendă destul de mare și a rămas și fără permis. În plus, a făcut un scandal de zile mari!

Polițistul Christan Ciocan a făcut circ cu colegii săi, după ce a încălcat legea de 7 ori

Christan Ciocan, fost purtător de cuvânt al Poliției Române, a fost surprins de polițiștii de la Rutieră circulând pe interzis! În plus, ITP-ul mașinii era expirat de, atenție, 3 ani de zile, nu avea asigurare RCA, lipsea una din plăcuțele de înmatriculare, nu avea actele asupra și a refuzat să respecte indicațiile polițistului. Mai mult, le-a adresat injurii polițiștilor și a încercat să-i intimideze, faptă pentru care un cetățean obișnuit probabil că s-ar fi ales cu un dosar penal.

În prezent, Christian Ciocan ocupa funcția de împuternicit director al Unității de Politici Publice din MAI, iar fapta sa a fost adusă în atenția publicului de către sindicatul polițiștilor Europol, care a postat pe rețelele de socializare și o parte din scandalul făcut de Ciocan.

”A refuzat să se legitimeze, așteptând probabil să fie recunoscut de la televizor”

“Cms. șef Christian Ciocan, la acest moment împuternicit director al Unității de Politici Publice din MAI, a încălcat legea prin 7 fapte, care au fost constatate de către patrula de ordine publică din cadrul Secției 4 Poliție.

Atitudinea și comportamentul manifestat de Ciocan au fost scandaloase, mai ales pentru poziția pe care o ocupă, recurgând la amenințări și intimidări la adresa agenților, și chiar i-a jignit afirmând că nu cunosc legea.

Ciocan a pătruns pe o stradă unde acționa indicatorul „Accesul interzis” și la solicitarea agenților a refuzat să se legitimeze, așteptând probabil să fie recunoscut de la televizor.

Ulterior, agenții de poliție au constatat că autoturismul condus de Ciocan are ITP-ul expirat din anul 2018, autoturismul nu era asigurat, lipsea una din plăcuțele de înmatriculare, nu avea actele asupra și a refuzat să respecte indicațiile polițistului.

A scăpat foarte ușor

Pentru cele 7 fapte, Ciocan a fost amendat cu aproximativ 6.000 lei, iar ca măsuri complementare a fost reținută plăcuța cu numărul de înmatriculare și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice pentru 30 de zile.

Îi felicităm pe colegii Secției 4, pentru că nu au cedat presiunilor lui Ciocan, care le-a adresat o serie de jigniri, afirmând inclusiv faptul că nu înțelege cum își permit niște agenți să îl amendeze și să îi țină morală.

Acest incident este dovada vie că vremurile se schimbă în sistem iar legea este aplicată indiferent că vorbim despre cms. șef Ciocan sau despre un simplu cetățean.

Aștetăm cu mare interes reacția MAI cu privire la acest comportament de cea mai joasă speță manifestat. Rușine Christian Ciocan!”, au scris cei de la Sindicatul Europol pe pagina de Facebook.

Din imaginile surprinse, Christian Ciocan se scuză că trebuia să ajungă la o emisiune de la Realitatea TV și că s-a grăbit. În plus, mașina era a tatălui său. S-a enervat că agenții nu l-au recunoscut nici după ce și-a declinat identitatea! În plus, Christian Ciocan le tot spune polițiștilor ”măi băieți, suntem colegi!”!