Andreea Raicu i-a luat locul Madalinei Ghenea in inima lui Matei Stratan
Andreea Raicu i-a luat locul Madalinei Ghenea in inima lui Matei Stratan

Andreea Raicu se iubește cu Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea! Cei doi au fost în mare secret într-o vacanță de neuitat în Grecia, de unde celebra vedetă s-a întors vorbind despre sarcină și copil!

Andreea Raicu i-a luat locul Mădălinei Ghenea în inima lui Matei Stratan

Andreea Raicu a petrecut o frumoasă vacanță în Grecia. Vedeta a povestit despre concediul pe care l-a avut recent, însă a omis să vorbească despre timpul petrecut pe yahtul de 8 milioane de euro al lui Matei Stratan, cu care ar avea o relație, potrivit playtech.ro. 

Frumoasa brunetă nu a făcut nicio referire la faptul că i-ar fi luat locul Mădălinei Ghenea, dar a vorbit despre sarcină. Fotomodelul a recunoscut că vrea să devină mamă. Spune că este pregătită.

”Poate o să am o burtică foarte mică”

“Cred că aș fi o mămică minunată. Am învățat ce să îi dau și ce timp să îi ofer unui copil. Pentru mine e important să îi dau copilului acea direcție. Știi care e visul meu? Visul meu este să rămân însărcinată și să nu știe nimeni până când nasc. Pentru că vreau să fie pentru mine, nu vreau să fie pentru nimeni altcineva.

M-am balonat un pic, ce în vacanță nu poți să mănânci mai mult? Eu am mâncat cartofi prăjiți și altele. Poate o să am o burtică foarte mică, ca mama, care până la șase luni nu și-a dat lumea seama că este însărcinată”, a spus, recent, Andreea Raicu, în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

Unde s-au cunoscut

Mai mult, ea s-a întors din vacanță și cu o superbă bijuterie nouă pe inelar, semn că relația cu milionarul Matei Stratan ar urma chiar să fie oficializată în curând. Iahtul “Madiz” are 55 de metri, 6 încăperi luxoase, cântăreşte 107 tone şi a fost cumpărat cu 7,8 milioane de euro de tatăl lui Matei Stratan.

Andreea Raicu l-a cunoscut mai bine pe Matei Stratan după ce s-au întâlnit de mai multe ori pe strada casei sale de lux de pe Bulevardul Dacia, acolo unde vedeta are biroul. Lucrurile se pare c au avansat destl de mult, mai ales că Andreea Raicu i-a cunoscut și părinții lui Matei. Cu toate acestea, tânărul a negat în urmă cu ceva timp că ar face un cuplu cu Andreea Raicu. “Nu sunt împreună cu Andreea Raicu, suntem amici, ea lucrează pe strada unde stau eu”, a spus Matei Stratan pentru sursa citată.