Asa arata Irina Tanase mai acum 2-3 ani
Asa arata Irina Tanase mai acum 2-3 ani

Liviu Dragnea a lăsat acasă o fată de la țară și a găsit o divă de București. Irina Tănase nu mai este acea fetișcană de la țară care a intrat cu gânduri mari în PSD, în urmă cu câțiva ani. Irina Tănase este mult schimbată.

Irina Tănase, complet schimbată la venirea lui Liviu Dragnea de la închisoare. Ce se întâmplă cu fosta fată de la țară

Liviu Dragnea a lăsat acasă o fată de la țară și a găsit o divă de București. Irina Tănase nu mai este fata de la țară introdusă de Liviu Dragnea în lumea bună din București, pe ușa din față.

Dacă Liviu Dragnea arată mai bine la ieșirea din închisoare ca atunci când a intrat, nu același lucru se poate spune despre Irina Tănase.

Irina Tanase de acum parca este o cu totul alta persoana
Irina Tanase de acum parca este o cu totul alta persoana

Liviu Dragnea pare mai tânăr la ieșirea din închisoare

Liviu Dragnea pare că a întinerit la închisoare, pare că i-a priit ”concediul”, întrucât pare mult mai tânăr. Probabil din cauza kilogramelor pierdute din cauza abuzurilor la care el spune că a fost supus sau poate de dorul Irinei.

Oricum, Irina Tânase, în așteptarea lui Liviu Dragnea de la închisoare, nu a pierdut timpul degeaba. A încercat să se facă mai frumoasă, lucru care nu prea i-a ieșit, întrucât nu mai seamănă cu cea de acum doi ani.

Irina Tănase și-a făcut de cap cât n-a fost acasă Liviu Dragnea

Probabil că a profitat de lipsa iubitului de acasă și și-a făcut unele schimări, a se citi operații estetice la față. Nu se poate spune ce, însă cu siguranță a intervenit chirurgical. Se poate vedea cu ochiul liuber că nu mai este aceeiași tânără pe care a lăsat-o Liviu Dragnea acasă, înainte de a merge la închisoare.

Are fața fața mai lată, pare mai grasă. De asemenea, machiajul pare să ascundă niște umflături dedesubtul ochilor, pe pomeți, semn că intervențiile chirurgicale nu s-au vindecat cum trebuie.

Irina Tănase, dornică să-l vadă pe Liviu Dragnea acasă

Oricum, iubita lui Liviu Dragnea s-a arătat dornică să îl ia pe acesta acasă de cum a ieșit din închisoare. Nu vroia să îl lase nici să stea de vorbă cu jurnaliștii.

Dar nu ați vrea să ne lăsați acum să îl luam și noi acasă (pe Liviu Dragnea n.red.), ca niște oameni normali. Eu l-am așteptat mai mult decât l-ați așteptat voi (n.red. presa)”, a spus la ieșirea lui Liviu Dragnea din închisoare Irina Tănase, iubita lui.

Unde s-a așezat Irina Tănase la venirea lui Liviu Dragnea

Odată ajunși acasă, Liviu Dragnea s-a așezat în jurul mesei alături de cei dragi, printre care s-au numărat și Codrin Șetfănescu și avocata lui, Flavia Teodosiu. Irina Tănase a avut un loc special la masă, respectiv poala fostului șef PSD, Liviu Dragnea, așa după cum se poate vedea din poză.