Anamaria Prodan a recunoscut totul despre amanta sotului sau
Anamaria Prodan a recunoscut totul despre amanta sotului sau

Anamaria Prodan a recunoscut totul! Impresara a dat cărțile pe față și a recunoscut că în familia sa sunt probleme grave. Chiar dacă a negat vehement că soțul său, Laurențiu Reghecampf, vrea să divorțeze și a amenințat pe toată lumea cu procese, dacă va mai vorbi despre un eventual divorț, acum recunoaște că soțul său ar putea avea, totuși, o amantă.

Anamaria Prodan a recunoscut totul despre amanta soțului său

Laurențiu Reghecampf nu se mai ferește. Antrenorul a spus de mai multe ori că vrea să divorțeze de Anamaria Prodan, dar se pare că nu a reușit încă să o convingă, să o facă să înțeleagă că nu o mai dorește alături de el. Mai mult, Laurențiu Reghecampf s-a afișat cu amanta în Delta Dunării.

Ei bine, Anamaria Prodan s-a văzut acum nevoită să recunoacă realitatea în care trăiește. A încetat să-și mai declare iubirea veșnică pentru soțul ei pe internet și nici nu a mai postat de ceva vreme mesaje despre familia sa unită și perfectă.

Anamaria Prodan a recunoscut totul despre amanta sotului sau
Anamaria Prodan a recunoscut totul despre amanta sotului sau

Spune că este posibil ca Laurențiu Reghecampf să aibă amantă

Mai mult de atât, a recunoscut că soțul său este posibil să aibă o amantă. A recunoscut însă că se roagă în fiecare seară la Dumnezeu să-i aducă soțul pe calea cea bună. Acum a acordat un interviu pentru Playsport.ro, din care puteți citi câteva pasaje mai jos:

”Ana, au trecut două săptămâni de când soțul tău a fost fotografiat în Deltă cu o altă femeie. Ce faci, cum ești?

Sunt bine, am fost și voi rămâne o femeie puternică.

Nu sunt obișnuită cu o Ana atât de liniștită, eu o cunosc pe cea războinică..

Ne cunoaștem de 14 ani, mă știi altfel decât mă percepe toată lumea. Am rămas aceeasi femeie războinică, însă anumite situații trebuiesc rezolvate cu calm. Mi-am crescut copiii după anumite principii, am vrut ca ei să se dezvolte într-un mediu sănătos, fericit. Și eu și Reghe am luptat pentru asta. Cum ar fi ca eu să încep să îmi denigrez soțul, să-l fac în toate felurile, să îl înjur? Nu, nu pot, asta nu am sa fac niciodată. Ce e în sufletul meu rămâne în sufletul meu.

Copiii tăi sunt mari, citesc pe internet, văd că tatăl lor a fost în Delta Dunării cu o altă femeie. Nu este ceva ce poți ascunde, nu-i poți închide într-o bulă…

Copiii cei mari sunt plecați din țară și le spun mereu să nu citească ceea ce apare, să își vadă de tinerețea lor, de adolescență. Bebeto este încă mic, stă mereu la mine în brațe. I-am arătat că pe pozele din Deltă nu se vede figura tatălui său, a femeilor cu care a fost. El știe că tatăl lui a fost la grătar

Știu că ai văzut pozele neblurate. Chiar și în aceste condiții, tu în continuare negi că soțul tău a fost în Deltă cu alte femeie?

Cine mă cunoaște bine, știe că eu continui să iau apărarea oamenilor dragi mie chiar și atunci când eu știu că ei au greșit. În ciuda a tot ceea ce se întâmplă, eu am să-mi apăr soțul și am să încerc până în al 99 -lea ceas să îmi salvez familia, pe care știu că o țară întreagă a admirat-o și o admiră foarte mult.

Ana, senzația noastră este că familia pe care a admirat-o o țară întreagă este acum o iluzie. Familia perfectă despre care tu vorbești nu pare să mai existe. Spusele tale nu se potrivesc deloc cu faptele soțului tău. De mult timp se aud zvonuri că relația voastră este de fațadă..

Pot să merg să jur pe orice icoană, la orice biserică, că eu și Reghecampf am avut o relație absolut normală, o căsnicie frumoasă în care ne-am sprijinit, ne-am crescut unul pe altul și ne-am iubit mult. Numai că fiind înconjurați de atâta ură, invidie, ispite și multe anturaje proaste, se poate întâmpla ca soțul meu, câteodată, să aibă o percepție greșită asupra lucrurilor. Știu despre aceste zvonuri, știu că și Gigi Becali a spus aceste lucruri peste tot. Eu acum vorbesc în numele meu, numai al meu, cum am văzut și am simțit lucrurile. Eu nu sunt nici prostituată, nici swingeriță, nu caut să agăț bărbați cu bani. Eu am predat copiilor mei o conduită de viață sănătoasă, pe care nu aș putea niciodată să o încalc. Dacă soțul meu privește, să zicem, altfel lucrurile, atunci cred că ar trebui să îl întrebi pe el cum stau din punctul lui de vedere.

Anamaria Prodan a recunoscut totul despre amanta sotului sau
Anamaria Prodan a recunoscut totul despre amanta sotului sau

Laurențiu Reghecampf nu a fost foarte deschis la dialogul cu presa, toate discuțiile s-au purtat prin tine. Tu i-ai manageriat cariera pas cu pas…

Este adevărat că noi am construit și ne-am consultat asupra fiecărui interviu și fiecărui pas pe care l-a făcut. Poate că alt vărbat ar fi fost deranjat că soția îi construiește cariera. Dar soțul meu mi-a mulțumit în fiecare zi pentru asta. Știu că toți oamenii din fotbal au fost deranjați de faptul că eu l-aș învăța ce să spună și ce să facă. Numai că, ceea ce nu știu ei, e că mereu am găsim împreună cele mai bune modalități pentru a avea succes. Poate că acum a venit momentul să mai răspundă și el, nu numai eu. Să purtați acest dialog direct cu el. În toți acești ani în care am dus atâtea bătălii, atâtea războiaie pe toate fronturile, de scandaluri, am ieșit numai eu în față. Totul ca să-mi apăr soțul și căsnicia.

Senzația a fost mereu aceea că ai dus toate aceste războaie de una singură. Singură împotriva tuturor. Tu aperi pe toată lumea. Pe Laurențiu Reghecampf, pe toată lumea. Cine te apără pe tine?

Eu mă apăr singură. Eu am putere să lupt și pentru ei, mulțumesc lui Dumnezeu. o să mă lupt mereu pentru oamenii pe care îi iubesc(n.r: oftează)

Mai ai putere?

Mă rog la Dumnezeu în fiecare seară să-mi dea putere. Mă gândesc mereu că sunt norocoasă pentru faptul că am o asemenea voință. Ai văzut vreodată un om cu adevărat puternic care cere ajutor, își arată slăbiciunile sau se întoarce din calea pe care a pornit spre atingerea succesului? Eu Nu. Iar dacă exista astfel de persoane, înseamnă că nu sunt suficient de puternice precum ar trebui. Eu sunt un om foarte puternic, si oricâte probleme si greutăți as avea, încerc să afișez mereu un zâmbet cuceritor. Dar asta nu înseamnă că și în suflet sunt fericită. (n.r: am simțit că vocea începe să îi tremure și că nu mai poate vorbi din cauza lacrimilor. Îmi spune că trebuie să închidă, să revin în cinci minute).

Recent, presupusa amantă a soțului tău a postat o poză cu o nouă bijuterie, o verighetă Cartier. Tu ai aceeași verighetă, exact același model. Nu este sfidător, umilitor acest lucru? Nu este o coincidență prea mare?

Nu știu ce vreți să vă răspund la această întrebare. Eu nu cred în coincidențe și nu știu cine este această fată. De ce nu o întrebați pe ea? Eu vreau să întreb atât. Cine sunt eu în această societate? Sunt unul dintre cei mai mari luptători, o femeie cu o dârzenie și o mândrie ieșită din comun. Un om cu o dragoste pentru soț cum puțini bărbați trăiesc. Eu cred că atunci când presa aduce în lumina reflectoarelor o astfel de femeie, eu, Anamaria Prodan, trebuie să zic ignor. Cine este, de exemplu Florentina Raiciu dau Corina Gură de aur ca să vorbesc eu despre ele? Ele nu există pentru mine.

Sunt femeile despre care s-a spus că au avut o relație cu soțul tău. Iar la câte cunoștințe ai tu, mă îndoiesc că nu cunoști realitatea..

Da, tu ai dreptate. Eu știu tot și nu îmi rămâne decât să trag singură niște concluzii. Că toate aceste femei care apar pe lângă numele lui Reghe nu vor decât faimă. Că na, nu vorbețti că te plimbi la brațul oricărui bărbat, nu e nea Gigel Geamantan, este Laurențiu Reghecampf.

Ana, eviți să îmi răspunzi la întrebare. Femeia cu care soțul tău a fost în Deltă are verighetă exact la fel ca a ta. În plus, încearcă să te imite din toate punctele de vedere.

Păi ce mai pot spune? (n.r: râde) Probabil că această femeie își dorește încă de când era mică să se apropie la măcar un milimetru din tot ceea ce înseamnă Anamaria Prodan. Poate că este fanul meu. Și atunci vin și te întreb. Crezi că ar trebui să mă deranjez și să întorc privirea către așa ceva?

Anamaria Prodan a recunoscut totul despre amanta sotului sau
Anamaria Prodan a recunoscut totul despre amanta sotului sau

Dar crezi că e corect ca tu să suporți așa ceva?

Nu, categoric nu. Dar ce pot face? La un moment dat, văzând că tot apar și apar diverse femei, l-am întrebat pe Laurențiu dacă are ceva cu vreuna.  De fiecare dată se uită în ochii mei și spune că nu le cunoaște. Sau, râzând, mi-a spus că “nici măcar nu îmi mai aduc aminte, cine sunt astea pentru noi?”.

Iar tu găsești puterea de a-l crede pe soțul tău, deși ai văzut pozele neblurate cu el din Deltă?

Prefer să ignor pentru că mintea și sufletul meu își doresc cu ardoare să rămână cu imaginea acelui Laurențiu care mă iubea dumnezeiește, care mă divinizează și acum. Știu, vei avea o altă părere, dar asta simt și cred eu. Că soțul meu este incapabil să își trădeze familia în adevăratul sens al cuvântului. Nu văd de ce un bărbat care și-a crescut copiii în spiritul tradiționalist al familiei, ar distruge acum totul în jurul lui pentru o femeie. Și nu orice femeie, ci una pe care o știe tot orașul. Am întrebat și eu cine sunt domnișoarele și mi-au spus, râzând, că le cunoaște toată lumea. De ce și-ar face de râs copiii, soția, de ce s-ar compromite în fața unei țări întregi, pentru așa ceva?

Oricâte aș afla, oricâte mi s-ar spune, nu pot să cred.. Mă hrănesc cu toate amintirile frumoase, cu toate planurile noastre, cu tot ceea ce am construit în toți acești ani. Asta înseamnă el pentru mine. Poate pare greu de înțeles, sunt conștientă. Aceste rânduri vor putea fi înțelese doar de oamenii care au trăit în viața asta o poveste de dragoste imensă, înălțătoare, ceva ce nu poate fi exprimat în cuvinte.Povestea noastră de iubire este ceva mult mai presus de Raiciu, de “Gură de aur” și care mai sunt.

Anamaria Prodan a recunoscut totul despre amanta sotului sau
Anamaria Prodan a recunoscut totul despre amanta sotului sau

Și dacă va veni ziua în care pur și simplu nu vei mai putea ignora realitatea?

Doamne ferește, atunci am să închid ochii și cu ei închiși am să spun că nu există așa ceva. Că el nu este soțul meu. Că cel care m-a trădat nu este Laurențiu al meu.

Nu ți se pare că te minți singură de dragul anilor frumoși petrecuți împreună, a tot ceea ce ați construit?

La mine nu se pune problema așa. Că nu divorțez de dragul anilor sau din cauza averii. Eu cred cu tărie că toată această perioadă este una trecătoare șică tot ceea ce se se întâmplă acum a fost pus la dospit. Și a crescut, a crescut…Numai că pe mine nu mă doboară nimic.

Ana, nu poti face cocă fără făină, fără apă, fără drojdie…

Corect, dar nu mă abat de la principiile mele.

Tu ai auzit de-a lungul timpului de diverse relații ale soțului tău și nu ai vrut să crezi? Sau nu ai auzit niciodată?

Am auzit, bineînțeles, am și eu urechi. Dar experiența și dragostea pentru soțul meu m-au învățat că atunci când vine furtuna de nisip, trebuie să închid ochii ca nu cumva să-mi intre nisip în ochi. Furtuna trece, nisipul se așează și uite așa nimic nu mă afectează.

Atât noi, cât și colegii de la alte publicații, am primit o mulțime de informații în ultima perioadă. Una dintre ele este aceea că soțul tău ar fi cumpărat un apartament în Pipera, în cartierul New Point, acolo unde ar locui femeia respectivă. Un altul în Băneasa pentru sora ei…

Dacă nu văd eu cu ochii mei, nu am cum să cred vreodată așa ceva.

Dar dacă ai avea acele dovezi, l-ai putea ierta?

Atunci va sta în mijlocul familiei lui, se va uita în ochii copiilor lui, și toți am discuta. Și, cum întotdeauna am fost un tot unitar, probabil că, la cât de mult îl iubim, da, l-am ierta. Și eu și copiii. Dacă ar recunoaște că a greșit și ne-ar spune ce l-a însemnat să facă așa ceva, el ar fi din nou, soarele nostru. V-am mai spus: închizi iarăși ochii să treacă furtuna și să nu te rănească nisipul care îți poate intra în ochi. Repet, mă cunoști. Numai un om pe care Dumnezeu îl iubesc mult poate avea parte de ceea ce are Laurențiu din partea noastră”. 

Puteți citi continuarea interviului pe Playsport.ro.