Anamaria Prodan si Laurențiu Reghecamp divorteaza
Anamaria Prodan si Laurențiu Reghecamp divorteaza

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează! Așadar zvonurile lansate în presă de ceva timp, dar și ceea ce a spus Gigi Becali după scandalul cu Anamaria Prodan, toate sunt adevărate. Căsnicia celor două vedete se transformă în divorțul anului!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează

Cel care a pus piciorul în prag și a cerut divorțul ar fi fost antrenorul Laurențiu Reghecampf, care a și părăsit căminul conjugal, respectiv vila din Snagov unde locuia cu soția sa.

S-a speculat mult în presa mondenă că Anamaria Prodan ar avea o relație mai apropiată decât lasă se vadă cu Dan Alexa, pe care l-a și pălmuit anul trecut. Incidentul a fost fotografiat de jurnaliști, însă Anamaria Prodan a negat că ar avea o legătură amoroasă cu Dan Alexa, iar ieșirea sa nervoasă ar fi avut legătura cu pasiunea pentru fotbal pe care o împărtășesc.

Anamaria Prodan si Laurențiu Reghecamp divorteaza
Anamaria Prodan si Laurențiu Reghecampf divorteaza

Laurențiu Reghecampf a părăsit căminul conjugal

Mai nou, s-a scris despre o relație pe care Laurențiu Reghecampf  ar avea-o cu o domnișoară, însă Anamaria Prodan a ieșit și a demontat toate acuzațiile. Mai mult, a spus că se iubește nebunește cu soțul său și nu se pune problema unui divorț. Ei bine, acum se pare că cei doi chiar vor divorța, după 13 ani de căsnicie. Mai mult, cei doi și-au reînoit jurămintele recent, încercând poate să refacă căsnicia, însă lucrurile nu au stat deloc așa, din câte se pare. Laurențiu Reghecampf a răspuns la mai multe întrebări puse de Playsport.ro. A fost cam evaziv, dar nu a negat zvonurile privind divorțul.

”Da, nu știu nimic despre ce a apărut în presă. Nici nu vreau să comentez pe marginea acestui subiect. Nu sunt în zonă, nu sunt în țară. Nu știu ce să vă spun pe marginea acestor informații. De fapt, nu doresc să vorbesc momentan. Nu vă supărați, dar chiar nu e cazul să vorbesc în presă despre viața mea personală”, s-a limitat să spună Laurențiu Reghecampf pentru Playsport.ro.

Antrenorul a recunoscut însă cu subiect și predicat că divorțează. El a spus pentru Fanatik.ro că se desparte de mama copiilor săi. “Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a spus Laurenţiu Reghecampf pentru fanatik.ro.

Surse apropiate impresarei au confirmat pentru anumite publicații că decizia a fost luată și nu poate fi întoarsă din drum. Persoana care a inițiat divorțul a fost Laurențiu Reghecampf.