Liviu Dragnea, la un pas sa fie agresat sexual in puscarie
Liviu Dragnea, la un pas sa fie agresat sexual in puscarie

Liviu Dragnea, la un pas să fie violat în închisoare. Cui s-a plâns fostul șef al PSD de asta, vedeți în articolul de mai jos.

Liviu Dragnea, amenințat cu violul în pușcărie. Fostul șef al PSD s-a plâns instanței de acest fapt

Liviu Dragnea a fost la un pas să fie violat în închisoare. Cum s-a întâmplat totul a povestit chiar el. Liviu Dragnea a avut o viață foarte grea în închsisoare, a fost bolnav, nu i s-a mai acordat dreptul la muncă, iar după toate astea, fostul lider al PSD a fost nevoit să își păzească spatele, la propriu, după ce persoane din penitenciar l-ar fi aminințat că îl violează.

O informație tulburătoare a ieșit la iveală despre perioada în care Liviu Dragnea a fost închis în spatele gratiilor. În sala de judecată, Liviu Deagnea a povestit judecătorilor că a fost amenințat cu violul, scrie siridinlume.ro.

Liviu Dragnea a trait momente de groaza in inchisoareș Sursa foto: playtech.ro
Liviu Dragnea a trait momente de groaza in inchisoare

Când s-a plâns Liviu Dragnea că a fost amenințat cu violul 

Mărturisile șocante au fost făcute, joi, 15 iulie 2021, în momentul în care magistrații de la Tribunalul Giurgiu au avut termen să judece cererea de eliberare condiționată.

Avocata lui Dragnea, Flavia Teodosiu, a evitat să facă comentarii pe acest subiect. Întrebată de ziariști cu privire la acest subiect, la amenințarea cu violul în închisoare a lui Liviu Dragnea, aceasta a preferat să se abțină la a dezvălui mai multe informații.

Ce a mai spus Liviu Dragnea în fața judecătorilor

Am constatat din motivarea pe fond că eu am toate criteriile îndeplinite și nu pot fi eliberat, cum vine asta? Singura problemă e că am dat acel interviu cu instalația din penitenciar și chiar am avut o pedeapsă suplimentară. Nu puteam să am un comportament diferit față de cel avut dinainte de a ajunge aici.

Cu decență și demnitate mi-am dus pedeapsa. Am muncit zilnic când mi s-a permis, am fost la cursuri, lunar am primit recompense, inclusiv iunie, iulie, să judecați conform legii și să admiteți cererea de eliberare condiționată” a fost declarația lui Liviu Dragnea în fața judecătorilor.

Liviu Dragnea a ajuns în brațele Irinei Tănase

Din fericire pe el Liviu Dragnea a scăpat de închisoare după ce magistrați Tribunalului din Giurgiu a decis să îl pună în libertate.

Astfel, Liviu Dragnea a lăsat în urmă toate necazurile pricinuite de închisoare și a ajuns acasă unde era așteptat de apropiați și, binențeles, de mai tânăra lui iubită, Irina Tănase.